Life

Oana Roman a răbufnit pe internet: “Sunteţi nişte frustraţi lipsiţi de creier şi bolnavi psihic”

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare. Vedeta a oferit un nou răspuns pe măsură celor care au criticat-o de curând.
10.01.2023 | 15:14
Oana Roman a rabufnit pe internet Sunteti niste frustrati lipsiti de creier si bolnavi psihic
Ce a enervat-o pe Oana Roman la unii internauți. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman a răbufnit când a citit zilele acestea unele comentarii la adresa ei. Mulți oameni au început să o ironizeze pe seama faptului că este chemată la emisiuni pentru a fi luată peste picior.

Oana Roman, mesaj ferm pentru cei care cred că este batjocorită la TV

Totul a pornit după ce, de curând, fiica lui Petre Roman, a fost invitată la un post TV, într-o emisiune cu difuzare începând cu ora 16:00. În cadrul acesteia ea a precizat că este obosită, deoarece îi este greu cu trezitul de dimineață, moderatorul atrăgându-i atenția că este după-amiază.

ADVERTISEMENT

Ulterior, pe rețelele de socializare, internauții s-au amuzat pe seama secvenței. Nemaisuportând să fie batjocorită, Oana Roman a explicat apoi că nu a observat nicio ironie din partea jurnalistului și că se trezește în fiecare zi la 6:30.

De asemenea, a subliniat că este solicitată să ofere interviuri datorită reputației sale, care aduce audiență. Pentru a închide și mai mult gurile rele ale cârcotașilor, vedeta a precizat și că aproape zilnic primește apeluri ca să apară la TV, dar la multe emisiuni nu are timp să ia parte.

ADVERTISEMENT

Oana Roman: ”Eu am lucruri de spus la care oamenii se uită”

Oana Roman consideră că întotdeauna are lucruri de spus, de care publicul român poate fi interesat, ceea ce ar justifica și mai mult prezența sa pe sticlă.

”(…) Niciodată eu nu ma sunat pe cineva să mă rog să mă cheme la emisiune. Toți mă sună. Zilele astea aș fi putut să fiu la vreo cinci emisiuni și am refuzat, pentru că nu am timp să mă duc la toate emisiunile la care sunt invitată și nu, nu mă cheamă ca să facă mișto.

ADVERTISEMENT

Mă cheamă pentru că eu am lucruri de spus la care oamenii se uită, iar voi care spuneți lucrurile astea și care stați pe grupurile alea de hate sunteți niște frustrați lipsiți de creier și bolnavi psihic. Punct”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din țară. De 10 ani trăiește o poveste de dragoste cu Marius Elisei, alături de care are o fiică pe nume Isabela.

ADVERTISEMENT

Relația Oanei Roman cu Marius Elisei nu a fost dintotdeauna lapte și miere. Au fost mai multe momente în care ei s-au despărțit și împăcat, iar într-o zi chiar au ajuns la notar să semneze actele de divorț. Acest episod părea unul foarte decisiv, dar la câteva luni și-au mai acordat o nouă șansă, de dragul fetiței lor.

ADVERTISEMENT
Tags: