Life

Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei: ”Are bani doar de țigări și băutură”

Oana Roman, incriminări serioase despre fostul soț, Marius Elisei. Ce spune cunoscuta influenceriță de situația financiară a acestuia.
08.02.2023 | 21:22
Oana Roman acuzatii dure la adresa lui Marius Elisei Are bani doar de tigari si bautura
Oana Roman, incriminări serioase despre fostul soț, Marius Elisei. Ce spune de situația financiară a acestuia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta face acuzații dure la adresa fostului partener de viață cu care a avut o relație de 10 ani și de care s-a despărțit luna trecută. Fiica fostului premier Petre Roman spune că bărbatul are bani doar de țigări și băutură.

Oana Roman, incriminări serioase despre fostul soț, Marius Elisei. Ce spune de situația financiară a acestuia

Oana Roman îi aduce incriminări serioase lui Marius Elisei, după ce internauții i-au trimis mai multe mesaje prin care i-au spus să nu se mai plângă că are de strâns după cei 7 pui de căței. Șatena spune cum stau, de fapt, lucrurile.

ADVERTISEMENT

Influencerița a dezvăluit că fostul partener de viață a fost cel care și-a dorit ca animalul său de companie, Luna, să nu fie sterilizat. Bărbatul a vrut mai mulți câini, însă vedeta susține că tatăl fiicei sale nu s-a implicat cu niciun leu pentru a duce procesul la final.

„Marius a vrut pui, că Marius a spus că se ocupă de ei. Bine, ar fi fost imposibil să se ocupe de ei pentru că el n-ar fi avut de unde să plătească niște mii de euro pe care eu i-am băgat în mâncare și în pastile.

ADVERTISEMENT

El are bani doar de țigări și de băutură, probabil de la mă-sa, nu știu. M-am enervat foarte rău! Eu nu vând scump puii ăștia, eu îi dau cât să-mi acopăr fix cheltuielile și ce bani am băgat în ei, atât, în rest nu fac o afacere din asta.

Deci, domnul Elisei și-a dorit acești pui pe banii mei evident, pentru că n-ar fi avut niciodată cum să cheltuie atâția bani cu sarcina Lunei și cu acești pui, care pe mine m-au costat peste 2.000 de euro.

ADVERTISEMENT

El trebuia să facă credit la bancă să poată să plătească lucrurile astea. A vrut pui pe banii mei și tot eu am plătit și tot eu i-am crescut și am avut grijă de ei zi și noapte”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor de pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei, pe drumuri diferite

Oana Roman și Marius Elisei au luat-o pe drumuri diferite de mai multe ori de când s-au cunoscut, doar că de această dată lucrurile par să fie definitive. Cei doi își aruncă ”săgeți” pe rețelele de socializare, unde vedeta are în continuare imagini cu fostul soț.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman nu a șters fotografiile în care apare cu tatăl fiicei sale, Isabela, despre care spune că este o persoană cu principii și valori complet diferite față de cele care i-au fost insuflate ei de părinți când era mic copil.

ADVERTISEMENT