Life

Oana Roman, adevărul despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă: ”Cred că nimeni nu a înțeles”

25.11.2020 | 12:20
Oana Roman adevarul despre divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama Cred ca nimeni nu a inteles
Oana Roman, adevărul despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă: ”Cred că nimeni nu a înțeles”. Sursa foto. Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman este prietenă foarte bună cu Pepe, motiv pentru care a făcut declarații pe marginea divorțului dintre cântăreț și soția acestuia, Raluca Pastramă. Vedeta susține că artistul nu se aștepta să se ajungă la separare pentru că ține enorm la familie. 

Soția lui Marius Elisei a stat de vorbă cu Ionuț Pascu, așa cum îl cheamă în realitate pe muzician, precizând că Pepe nu ar vrea să divorțeze, decizia fiind luată în totalitate de brunetă. În plus, fiica fostului premier al României Petre Roman a mărturisit că totul a plecat de la un„incident” din sânul familiei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, vedeta a povestit că Raluca Pastramă a fost plecată la munte cu „unii”, lăsând de înțeles că tânăra i-a fost infidelă lui Pepe, bărbatul cu care are două fetițe. Inițial, artistul nu a crezut, chiar dacă a auzit mai multe informații de la diverși prieteni.

Oana Roman, declarații despre separarea dintre Pepe și Raluca Pastramă

„Toată lumea se întreabă dacă noi, apropiații, ne-am așteptat. A fost un eveniment în familia lui cu o săptămână înainte de acest anunț legat de divorț, eu nu am participat, pentru prima dată. Fiind Rac, el este un om destul de introvertit, de aceea este foarte bine tot ceea ce face în viața lui.

ADVERTISEMENT

Atunci când a făcut acest anunț… cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest divorț, această separare. Cred că nimeni nu a înțeles. Eu nu mă văd cu Raluca, doar când mergem cu copiii la tenis.

Aceste informații, pe care Pepe le-a aflat de la un jurnalist, Pepe le-a aflat și de la mine și de la alții. Vorba umbla. Eu auzisem despre asta, dar nu mă bag de obicei în lucruri, dacă nu am dovezi. Au venit oamenii la mine și mi-au spus că Raluca a fost la munte cu unii.

ADVERTISEMENT

I-am spus că am auzit chestia asta și din altă parte și din altă parte. Pentru el, copiii sunt cei mai importanți și nu s-a așteptat să se ajungă aici”, a mărturisit Oana Roman despre separarea dintre Pepe și Raluca Pastramă la Xtra Night Show.

Vedeta a vorbit și despre ordinul de protecție obținut de fiica lui Nelu Pastramă în contextul în care susține că a fost agresată în miezul zilei, pe stradă. Oana Roman este de părere că tânăra de 29 de ani exagerează, motiv pentru care ulterior a retras plângerea penală de la poliție.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Pepe a fost acuzat pe nedrept în privința violenței domestice, declarându-se dezamăgit de întreaga situație în care se află. Cântărețul susține că nu reprezintă absolut niciun pericol pentru cei dragi și va demonstra acest lucru în instanță.

Artistul este dispus să lupte până în pânzele albe pentru a-și demonstra nevinovăția, precizând că Raluca Pastramă încearcă să „construiască” niște probe pentru a putea câștiga custodia fiicelor pe care le au împreună.

ADVERTISEMENT