Life

Oana Roman, adevărul despre relația cu fostul soț. ”Nu e deloc fan”. Ce mesaj a primit de la Marius Elisei

Oana Roman susține că a avut parte de mai multe trădări în viața ei și că, acum, persoana pe care se bazează în momentele grele este nimeni alta decât fata ei, Isabela.
18.06.2022 | 15:45
Oana Roman adevarul despre relatia cu fostul sot Nu e deloc fan Ce mesaj a primit de la Marius Elisei
Oana Roman a vorbit despre trădările din viața ei și cine o ajută. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oana Roman nu s-a abținut niciodată să vorbească deschis despre viața ei. Acum, fata lui Petre Roman a făcut dezvăluiri uluitoare despre persoanele din viața ei, despre care ea consideră, că au dat-o la o parte, pe nedrept.

Oana Roman: ”Am avut parte de foarte multe trădări”

Oana Roman, fiica lui Petre Roman este o fire căreia îi place să nu se ascundă după deget, după cum spune o vorbă. Fata fostului premier al României spune că a moștenit de la acesta o caracteristică vizibilă.

ADVERTISEMENT

Nu se ferește să spună lucrurilor pe nume și a recunoscut faptul că anumite persoane din viața ei s-au îndepărtat de ea, după ce au ajuns la concluzia că nu le mai este de folos cu ceva.

„Pe mine cel mai mult mă deranjează nedreptatea, când ți se spune un lucru care nu e adevărat sau ești acuzat de vreo nedreptate. Din păcate, am avut parte de foarte multe trădări. Sunt oameni care pur și simplu, deodată, au considerat că nu mai au nevoie de mine!”, a dezvăluit Oana Roman pentru publicația cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Iese la evenimente cu fata ei

Oana Roman a divorțat de soțul ei, dar s-a împăcat cu acesta după un an de zile. Însă, problemele în cuplul Oana Roman-Marius Elisei au reapărut și nu mai este un secret faptul că cei doi au fost de foarte multe ori la un pas de despărțire.

Relația lor a fost mereu pusă la încercare, dar cu toate acestea, dragostea dintre ei nu s-a stins. Persoana pe care se bazează Oana în clipele grele este  fiica ei, Isabela, care deja o însoțește la evenimente și o ajută să treacă mai ușor peste toate lucrurile din viața ei.

ADVERTISEMENT

„Marius oricum nu prea iese la evenimente…niciodată. Nu e deloc fan de astfel de evenimente, așa că prefer să vin cu Isa că ea e mai obișnuită ca el. Uneori, Isa mă ajută să ies din stare, dar încerc să nu dau pe ea supărările mele. 

Ea mă simte dacă nu sunt ok și în general stăm împreună amandouă, chiar dacă nu ne spunem nimic, e o apropiere care contează foarte mult!”, a spus Oana Roman despre relația cu fiica ei,Isabela.

ADVERTISEMENT

Ce surpriză și-a făcut de ziua ei

În urmă cu două luni, ea și-a împlinit o dorință, aceea de a-și serba cei 46 de ani într-un apartament de lux din buricul Capitalei, alături de cei dragi.

Marius Elisei a scris un mesaj special pentru Oana Roman, de ziua ei pe rețelele sociale. Cei doi soți au divorțat la finalul anului 2020, dar și-au mai acordat o șansă în vara anului 2021. După împăcare păreau mai fericiți ca niciodată.

„Viața e formată din amintiri, din clipele frumoase pe care le petrecem împreună, iar ziua de astăzi este perfectă pentru a ne bucura de noi, de oamenii dragi, de iubirea dintre noi și de frumusețile care ne apar în cale. La mulți ani, soția mea dragă.”, a scris Marius Elisei în dreptul unei imagini cu fosta lui soție, Oana Roman.

ADVERTISEMENT
Tags: