Life

Oana Roman are probleme din cauza măștii de protecție. Vedeta se gândește cu groază la perioada verii

19.05.2020 | 16:01
Oana Roman are probleme din cauza mastii de protectie Vedeta se gandeste cu groaza la perioada verii
ADVERTISEMENT

Oana Roman întâmpină dificultăți la respirație din cauza măștii de protecție. În plus, se gândește cu groază la perioada verii, când temperaturile vor crește și aerul va fi mult mai cald.

Oana Roman, probleme din cauza măștii de protecție

Odată cu intrarea în Stare de Alertă, toți românii sunt obligați să poarte măștile de protecție în spațiile închise, metrou, supermarket-uri, transport în comun, sau bănci.

ADVERTISEMENT

Oana Roman ține cont de măsurile impuse de autorități, așa cum a făcut și până acum, dar se confruntă deja cu probleme de respirație. Din cauza măștii pe care trebuie să o poarte, vedeta nu poate respira așa cum trebuie.

În plus, se gândește deja la perioada verii, când aerul va fi mult mai cald și respirația va fi îngreunată.

ADVERTISEMENT

„Nu vi se pare și vouă că de la măștile astea, practic, nu putem să respirăm? Și că în momentul în care o să vină marea căldură nu o să putem respira deloc?”, a spus Oana Roman la un InstaStory.

Se bucură ca un copil că poate ieși din casă

Pe de altă parte, Oana Roman privește și partea bună a lucrurilor, odată cu noile măsuri impuse de autorități, adică libertatea de a ieși din casă, în localitate, fără restricții și fără declarație pe propria răspundere.

ADVERTISEMENT

„Miercuri va fi mare sărbătoare! Mă duc la coafooor. Și mani, pedi, și de toate! De abia aștept! Realmente mă bucur ca un copil!”, a scris entuziasmată Oana Roman pe Instagram.

Își vinde lucrurile

Perioada izolării a afectat-o mult pe Oana Roman, așa că a început să vândă din lucrurile la care ținea pentru a ieși din sărăcia în care a început să se afunde odată cu pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

De exemplu, a renunțat la un ceas, pe care l-a primit cadou când a terminat facultatea, contra sumei de 1500 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: