Life

Oana Roman, atac dur la adresa surorii sale, Catinca Roman. Vedeta a răbufnit: ”Asta e foarte urât”

Oana Roman lansează acuzații dure la adresa surorii sale, Catinca Roman, care, spune ea, pare că a uitat de tot de mama lor, Mioara Roman.
08.02.2023 | 09:36
Oana Roman atac dur la adresa surorii sale Catinca Roman Vedeta a rabufnit Asta e foarte urat
Oana Roman, atac dur la adresa surorii sale, Catinca Roman. Sursă foto: Facebook, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Între Oana Roman și sora sa, Catinca Roman, s-a produs o ruptură care pare că nu mai poate fi reparată.

Oana Roman, atac dur la adresa surorii sale, Catinca Roman

Se pare că vedeta, care recent s-a și despărțit de partenerul ei de viață, Marius Elisei, este extrem de revoltată de atitudinea surorii sale, în special pentru că și mama ei are nevoie de prezența acesteia.

ADVERTISEMENT

Oana Roman are grijă să îi țină la curent pe fanii ei din mediul online cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Tot aici, vedeta a și anunțat separarea definitivă de Marius Elisei, iar acum a decis să se descarce în legătură cu sora ei.

Fiica lui Petre Roman se arată revoltată de atitudinea Catincăi Roman, având în vedere situația mamei lor. Vedeta povestește că de fiecare dată când o vizitează pe Mioara Roman, femeia întreabă de fiica ei, din prima căsnicie și de ce nu vine să o vadă.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Oana Roman spune că medicii au observat că în timpul nopții, mama ei îi strigă numele Catincăi, iar în ciuda tuturor acestor lucruri, aceasta tot nu este dispusă să facă o vizită, lucru care în opinia vedetei, este un lucru cât se poate de urât.

”Am fost la mama, (…) A început să-mi spună ”Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?”, iar doamnele de aici mi-au spus că se trezește noaptea și strigă, urlă după catinca, după sora mea, după fata ei.

ADVERTISEMENT

Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât”, a mărturisit Oana Roman, în mediul online.

Oana Roman, mesaj pentru Catinca Roman

Și totuși ce părere are sora ei? Catinca Roman i-ar fi promis surorii sale că va merge în vizită la mama ei, care este destul de bolnavă, însă acest lucru nu s-a întâmplat niciodată.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Oana Roman spune că nu se simte deloc rănită de atitudinea ei și nici de cele întâmplate în ultima perioadă ci pur și simplu își dorește ca mama ei să fie fericită.

”Nu, draga mea, nu sunt rănită. (…) nu am nevoie de milă, n-am nevoie de compasiune sau de condescendență, am nevoie ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei, atât!”, a mai transmis vedeta.

Printre altele, aceasta a mai dezvăluit că se bucură și de faptul că a reușit să încheie relația toxică cu Marius Elisei și că se simte mai bine ca niciodată.

ADVERTISEMENT