Life

Oana Roman, bani grei de pe urma Oanei Zăvoranu! Cât a câștigat la proces?

Oana Roman și Oana Zăvoranu sunt, probabil, cei mai mari ”dușmani” din showbiz-ul românesc și s-au judecat pe bani grei.
05.01.2023 | 18:30
Oana Roman bani grei de pe urma Oanei Zavoranu Cat a castigat la proces
Oana Zăvoranu a pierdut procesul împotriva Oanei Roman / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De curând, o primă sentință a fost dată în procesul care a avut loc între Oana Roman și Oana Zăvoranu, prima dintre cele două având, temporar, câștig de cauză. Și, desigur, un mare câștig financiar.

Oana Roman, proces pe bani mulți cu Oana Zăvoranu

Oana Roman și Oana Zăvoranu sunt rivale de ani buni. Cea de-a doua nu a avut niciodată vorbe bune la adresa fiicei fostului prim-ministru al României, dar nu i s-a rămas datoare. Iar de curând, după nenumărate termene în justiție, Zăvoranca a devenit ”sursă de bani” pentru Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Mai exact, de curând, după nouă termene și mai bine de un an de proces, între cele două a fost stabilită ”limita”. Magistrații au decis: Oana Zăvoranu a greșit, în relația cu Oana Roman, iar acum trebuie să plătească daune. Și, mai mult decât atât, trebuie să respecte anumite norme cu privire la relația lor.

”Obligă pârâta (Oana Zăvoranu, n. red. ) să înceteze răspândirea, pe orice cale, de afirmaţii defăimătoare la adresa reclamantei (Oana Roman, n. red.), fie prin referire directă la numele reclamantei, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac referire la persoana reclamantei, precum şi să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile reclamantei la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie.

ADVERTISEMENT

Obligă pârâta să şteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube) toate materialele care au conţinut calomnios la adresa reclamantei”, se arată în sentința magistraților, conform portalului instanelor.

Mai mult decât atât, chiar dacă cererile de daune erau mai mari, judecătorii au decis că onoarea Oanei Roman trebuie să primească și reparații financiare serioase din partea Oanei Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu are de plătit pentru că a jignit-o pe Oana Roman

Conform deciziei instanței de la Tribunalul București, o sentință care nu e definitivă și mai poate fi atacată cu recurs, Oana Zăvoranu trebuie să plătească pentru că a jignit-o, pe rețelele de socializare – și nu numai – pe Oana Roman.

Suma decisă de judecători nu este una uriașă. Dar, ca să fim sinceri, nici mică. ”Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25.000 lei daune morale. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată. Cu recurs în 30 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti”, au mai decis magistrații Tribunalului București.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Oana Zăvoranu nu este la primul proces pierdut în ultima perioadă, diva confruntându-se cu probleme cât se poate de serioase în ceea ce privește situația ei legală. Mai mult, ea este cercetată și într-o serie de dosare penale, pe lângă procesele civile pe care le are.

Oana Roman nu a vrut să plece în Dubai

Chiar dacă, în principiu, este mai bogată cu 5.000 de euro – echivalentul aproximativ al celor 25.000 de lei primiți ca daune de la Oana Zăvoranu prin sentința judecătorilor – Oana Roman a dezvăluit la Antena Stars că nu vrea să meargă în Dubai, loc în care s-ar putea distra de minune ”de toți banii”.

„Am o prietenă foarte bună care locuiește la Dubai și care se roagă de mine de vreo șase ani să mă duc la ea. Recunosc că eu am refuzat în ultimii ani să mă duc la Dubai. Eu mergeam foarte des, de prin 2004 până prin 2010-2012, după aia a început să meargă toată lumea. De prin 2011 eu nu m-am mai dus acolo și am evitat. 

Dar nu mă duc acolo unde se duce toată lumea. Mă duc la prietena mea care are o super casă acolo și merg cu ea peste tot. I-am promis că anul ăsta mergem”, spunea Oana Roman pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT