Life

Oana Roman, batjocorită de o actriță celebră din România. Clipul a făcut furori pe internet

25.11.2020 | 18:11
Oana Roman batjocorita de o actrita celebra din Romania Clipul a facut furori pe internet
ADVERTISEMENT

Oana Roman a devenit ținuta unor glume pe internet, iar primii care au luat cu asalt numele vedetei sunt actorii de comedie. Anisia, fosta co-prezentatoare a lui Capatos, actriță de stand-up comedie, a postat un clip în care o imită pe fiica fostului premier al României.

Anisia apare în clip în timp ce ține discursul pe care Oana Roman l-a avut cu fiica sa în episodul pizza, însă într-un mod amuzant, căci a făcut practic o parodie pe acest subiect.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatore Kanal D a devenit subiect pe internet, după ce într-un live pe internet, fiica sa a dat-o de gol că a mâncat mai multe felii de pizza, asta după ce vedeta s-a tot lăudat că e la dietă.

Reacția Oanei Roman după episodul pizza

„Sunt hărțuită, asaltată și terorizată de o adunătură de oameni care îmi trimit mesaje și comentarii absolut oribile legate de nu știu ce aberație de glumă despre mine. Omul se dovedește a fi cea mai urâtă ființă.

ADVERTISEMENT

Capabilă de cele mai înfiorătoare lucruri , de cele mai inadmisibile crime, de cea mai multă ură și de cele mai mari păcate! Nu cred că ceva mai poate repara gradul de josnicie pe care l-a atins omul. Mi se pare că suntem fără scăpare. Și că ne va înghiți negura și pe ăștia normali care mai suntem , laolaltă cu cei care zilnic, în fiecare secundă, distrug orice urmă de bine dintre noi”, a scris Oana Roman.

Fosta soție a lui Pepe a ținut să facă un comentariu după ce a văzut gafa fiicei fostului premier al României, Petre Roman.

ADVERTISEMENT

„Dacă ai nevoie de ajutor, caută-mă. Cu tine n-am nimic, cu mă-ta am! Tu n-ai nicio vină că asta e mă-ta. Isa, ești bine, fată? Legenda spune că după filmarea aia, Oana Roman a mâncat-o pe Isa”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Răzvan Botezatu, reacție la adresa Oanei Roman

„Nu pot să înțeleg de ce a lăsat live-ul pe pagină. Trebuia să îl oprească și să îl șteargă. Adică s-a făcut de râs tare de tot, mai ales cu un subiect așa sensibil. Pe de altă parte, Oana Roman ar putea fi acum cea mai bună reclamă pentru pizza aia”,

ADVERTISEMENT

„Sincer, e tare Oana Roman, se ține tare. Eu cred că mi-aș șterge contul dacă aș vedea câte glume sunt acum în online pe tema feliilor de pizza, mai ales că, de ficare dată când a făcut ea ceva s-a lovit de un val de hate. Dar Oana Roman e puternică, nu face nimic, trece și peste asta și continuă să facă tot felul de reclame, o admir pentru asta. Oricum, o gafă ca a ei vezi la 10 ani, a fost de senzație, iar puștoaica ei, adorabilă. Copiii nu știu să mintă, a făcut-o praf fiica ei din două vorbe… Nici dacă era regizat momentul nu ieșea atât de bine”, spus Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: