Life

Oana Roman, critici pentru Lorena și George Buhnici. Postarea care a revoltat-o: „Această balenuță”

Oana Roman, critici pentru Lorena și George Buhnici. Vedeta este revoltată de atitudinea celor doi soți și chiar a descoperit o postare care a șocat-o. Iată ce a avut de spus Oana Roman.
21.07.2022 | 08:21
Oana Roman critici pentru Lorena si George Buhnici Postarea care a revoltato Aceasta balenuta
Oana Roman, critici pentru Lorena și George Buhnici. Foto: Colaj Fanatik / Captură Youtube și Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman este revoltată de comportamentul lui George Buhnici, dar și de cel al soției acestuia. Iată ce a declarat vedeta despre cei doi!

Oana Roman, revoltată de Lorena Buhnici

Oana Roman a avut o primă reacție în scandalul provocat de George Buhnici și de afirmațiile făcute de acesta despre femei.

ADVERTISEMENT

Totuși, cea pe care a criticat-o mai mult de această dată a fost soția lui George Buhnici, după ce a descoperit o postare făcută de această pe rețelele de socializare.

Este vorba despre o imagine cu o doamnă aflată la plajă și care are câteva kilograme în plus. Lorena Buhnici o numește „balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu”.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a comentat foarte dur și a spus că nu poate înțelege de ce să critici o persoană pe care nici măcar nu o cunoști, făcându-i un rău gratuit.

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că nu înțelege instinctul de a face rău și chiar a apostrofat-o pe Lorena Buhnici, soția bărbatului care a creat un adevărat scandal cu afirmațiile făcute în cadrul unui interviu.

ADVERTISEMENT

„De ce ar vrea cineva să facă așa ceva? De ce să jignești gratuit o ființă umană pe care nu o cunoști și despre care nu știi nimic?

De ce să fii rău, primitiv și ticălos? De ce? Cu ce te ajută? De unde vine instinctul  de a face rău? Ce poate zace într-un om ca să poată face așa ceva? Shame on you, doamna Buhnici”, a scris Oana Roman într-o postare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Postarea făcută de Oana Roman
Postarea făcută de Oana Roman. Foto Instagram

Oana Roman, critici pentru Lorena și George Buhnici

Oana Roman chiar a spus că ar dispărea din spațiul public după o asemenea gafă și i-ar fi rușine de ceea ce a făcut, căutând iertare și salvare în biserică.

„Aș intra în pământ de rușine și aș dispărea din spațiul public. Aș face acte de caritate  și aș merge la biserică să mă rog pentru liniștea sufletului.

În mod normal tu nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău.”, a scris Oana Roman în postarea de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT