Life

Oana Roman, de nerecunoscut. Cum arată în haine mulate de când a slăbit 

02.11.2020 | 18:26
Oana Roman de nerecunoscut Cum arata in haine mulate de cand a slabit
Oana Roman, confesiuni tulburătoare la emisiunea Andreei Mantea. „Nu știam dacă o să trăiesc sau nu” . Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oana Roman a slăbit enorm în ultima perioadă și a ajuns să poarte haine la care nu îndrăznea să viseze înainte. În cadrul unei apariții TV vedeta a șocat prin ținuta sa, mai ales că a purtat o pereche de colanți negrii care au arătat din plin câte kilograme a dat jos. 

Soția lui Marius Elisei este de nerecunoscut de când a recurs la un regim alimentar sănătos care a adus-o la o greutate ideală. Fiica fostului premier al României Petre Roman nu a făcut sport, însă a ținut tot felul de diete datorită cărora a slăbit circa 20 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Acum este o cu totul altă persoană și are curaj să poarte haine mulate, colanți sau rochii scurte. Oana Roman și-a schimbat complet garderoba, hainele de acum punându-i în valoare formele căpătate în urma transformării din ultimele luni.

Oana Roman, ținută spectaculoasă. A apărut în colanți la o televiziune

„Azi La Măruță am purtat colanții decupați și sacoul tip redingotă. Ne-am distrat tare”, a scris vedeta pe Instagram în dreptul unei fotografii în care apare în colanți.

ADVERTISEMENT

Oana Roman nu este la prima apariție de acest gen, pe rețelele de socializare având mai multe imagini în care apare în colanți sau pantaloni de piele, ea fiind obișnuită să poarte înainte numai rochii și haine largi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Azi La Măruță am purtat colanții decupați si sacoul tip redingota. Ne-am distrat tare. @mioboutiquebyoanaroman www.mioboutique.ro

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe

Noile ținute vestimentare au venit odată cu slăbirea, dar și cu lansarea propriei colecții de haine. Vedeta s-a lansat în acest domeniu în urmă cu un an când a realizat o colecție-capsulă realizată împreună cu Amalia Mihart, creatoarea brandului ESA Exclusive Shop.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, soția lui Marius Elisei a creat Mio Boutique by Oana Roman, din dorința de a le oferi celorlalți o colecție de haine care să spună o poveste. Ținutele sunt în general în nuanțe de alb și negru, dar vedeta vinde și haine colorate, pline de viață.

Oana Roman a slăbit spectaculos. Cum a reușit să dea jos 20 de kilograme

„Acum un an nu aș fi putut să-mi imaginez că voi putea să am aproape 5 măsuri mai puțin la haine. M-au ajutat rezultatele extraordinare ale procedurilor de remodelare corporală și ambiția mea de a ține dietă. 

ADVERTISEMENT

Nu există minuni. Aparatele sunt foarte bune, dar fără dietă nu există rezultate. Acum continuu și apoi mă voi întreține. Pentru asta trebuie în continuare ambiție”, a mărturisit Oana Roman în mediul online în urmă cu ceva vreme.

Fostul PR al unei companii aviatice de la noi a pierdut aproximativ 20 de kilograme în ultimele luni, dar nu se oprește aici pentru că vrea să mai slăbească încă 15. În prezent, vedeta mănâncă orice, însă cu foarte mare moderație.

ADVERTISEMENT