Life

Oana Roman, de urgență la spital cu fiica sa. Cu ce problemă se confruntă copila

Oana Roman le-a povestit fanilor din social media situația prin care trece cu fiica sa și a lui Marius Elisei. Influencerița a ajuns la doctor cu cea mică.
29.07.2022 | 20:20
Oana Roman de urgenta la spital cu fiica sa Cu ce problema se confrunta copila
Oana Roman, cu fiica la doctor. Ce i s-a întâmplat fetiței de 8 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a mers de urgență la spital cu Isabela. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit cu ce problemă de sănătate se confruntă copila în vârstă de 8 ani, care este rodul relației cu Marius Elisei. Ce tratament trebuie să ia fetița.

Oana Roman, cu fiica la doctor. Ce i s-a întâmplat fetiței de 8 ani

Oana Roman s-a speriat când fiica sa a început să se simtă rău și nu a stat pe gânduri. Șatena a plecat imediat la doctor, unde Isabela a fost supusă la mai multe investigații medicale, inclusiv un test pentru Covid-19.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale au descoperit că fetița sa și a lui Marius Elisei are o bacterie în organism și trebuie să ia tratament în perioada următoare.

„Isa a ieșit negativ la test covid și cel de streptococ. Analizelele de sânge au arătat că are o infecție de tip bacterian, și din păcate trebuie să ia antibiotic. Mă duc să iau antibiotic și o să fie bine”, a spus vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Între timp, Oana Roman a mai precizat că Isabela a început Summer Camp, cursuri care vor dura timp de trei zile. Copila va petrece tot weekendul departe de părinți, dar va avea parte de foarte multe activități creative.

Oana Roman, mândră de fiica sa

Oana Roman are o relație foarte bună cu fiica sa, care a împlinit vârsta de 8 ani la începutul anului și căreia i-a organizat o petrecere pe cinste.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta influenceriță i-a făcut o urare specială în luna ianuarie de ziua de naștere a copilei, de care este mândră.

De asemenea, fetița îi este mereu aproape mamei sale, mai ales în momentele grele din viață. Isabela o ajută pe vedetă să depășească situațiile neplăcute și supărările pe care le are cu cea care a adus-o pe lume, Mioara Roman.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Petre Roman este internată de o perioadă foarte lungă într-o clinică, dar nu a fost uitată. Oana Roman o vizitează des pe mama sa, o scoate la cafea și o duce la coafor.

ADVERTISEMENT