Life

Oana Roman, decizie radicală după ce a fost acuzată că își editează pozele: „Nu aveam altă variantă”

07.03.2021 | 18:13
Oana Roman decizie radicala dupa ce a fost acuzata ca isi editeaza pozele Nu aveam alta varianta
ADVERTISEMENT

Oana Roman este sătulă de comentariile negative din partea internauților și a luat o decizie radicală după ce a fost acuzată că își editează pozele. Zilele treute, vedeta s-a afișat într-o mini-jupă, dar și într-o rochie furou, criticată că și-a editat picioarele. 

Deși a încercat să șe explice fanilor că nu apelează la astfel de trucuri în fotografiile ei, comentariile negative nu s-au oprit, iar fiica lui Petre Roman a pus piciorul în prag și a decis să facă un prim pas către liniște.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a anunțat pe urmăritori prin intermediul unui InstaStory și le-a explicat de ce a luat o astfel de hotătâre, dornică să scape de hateri.

Oana Roman, decizie radicală după ce a fost acuzată că își editează pozele: „Nu aveam altă variantă”

Oana Roman a decis să dezactiveze comentariile de pe Instagram pentru ca internauții să nu-i mai scrie lucruri negative. Vedeta de la Antena Stars a ținut să-i anunțe că dacă vor să-i spună ceva, fie că este de bine sau nu, îi pot scrie un mesaj în privat.

ADVERTISEMENT

„Am ieșit un pic la aer să beau o cafea și am hotărât că de acum încolo, pentru că elementele negative nu mai trebuie să existe pe oagina mea, ca să fie doar oameni frumoși și buni, nicio poză pe care o voi posta nu va mai avea opțiunea de a putea comenta.

Voi restricționa accesul la comentarii la poze, astfel încât cine vrea poate să-mi dea un mesaj și lucrurile se vor mai liniști un pic. E singura variantă pe care am găsit-o ca să nu mai dau acces oamenilor cu energii  negative să srie la mine pe pagină. Din păcate, pe Facebook nu există această opțiune și nu știu cum voi face”, a anunțat Oana Roman pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Oana Roman
Oana Roman a decis să restricționeze comentariile de pe Instagram. Sursa foto: Instagram/ Coaj: Fanatik

Oana Roman, comentarii acide după ce s-a afișat într-o rochie scurtă

Oana Roman a postat o fotografie în care este îmbrăcată în mini-jupă, urmată de alta în care poartă o roche scurtă, care îi scoate în evidență picioarele. Însă nu toți s-au arătat mulțumiți de ipostaza în care s-a afișat vedeta și au acuzat-o că apelează la Photoshop pentru a-și ascunde kilogramele în plus.

Fiica fostului premier al României a răbufnit și a încercat să le explice tuturor că nu-și modifică nicio fotografie, cel puțin nu la modul în care să-și schimbe fizionomia.

ADVERTISEMENT

„Concluzia oamenilor cu probleme la mansardă: mai nou, mi-am schimbat picioarele. Adică mi-am pus alte picioare. Că au stat și s-au uitat ei, cu mintea lor creață, și li s-a părut că picioarele mele nu arată ca acelea care se reflectă în geamul de la șemineu. Mania asta a conspirației a devenit absurdă”, a transmis aceasta pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: