Life

Oana Roman, decizie surprinzătoare după ce a slăbit. Ce a făcut vedeta

13.07.2020 | 11:07
Oana Roman decizie surprinzatoare dupa ce a slabit Ce a facut vedeta
ADVERTISEMENT

Oana Roman a slăbit spectaculos în ultima perioadă, fanii fiind de-a dreptul uimiți de schimbarea vedetei. Recent, fiica fostului premier al României Petre Roman a luat o decizie surprinzătoare, aceea de a scoate la vânzare câteva piese vestimentare.

Prezentă la un târg de specialitate, blondina a renunțat la unele haine și încălțări nu pentru că ar fi rămas fără bani, pentru că își dorește să-și reînnoiască garderoba pentru că unele obiecte vestimentar nu îi mai sunt bune după ce a slăbit miraculos.

ADVERTISEMENT

„Azi sunt și eu prezentă la Yard Sale. Am adus multe produse frumoase din garderoba mea. Multe produse pe care nu le-am postat pe grup, deci multe noutăți. Vă aștept împreună cu multe fete. Mulțumim pentru inițiativă!”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

Oana Roman și-a scos hainele la vânzare, într-un târg

Oana Roman a postat în mediul online și câteva imagini de la târgul de haine, încurajând oamenii să vină pentru a căuta noi obiecte vestimentare atât la ea, cât și la celelalte persoane care au făcut curățenie în garderobă și au renunțat la anumite haine.

ADVERTISEMENT

„Am slăbit mult și nu le mai port”, a precizat blondina pe o rețea de socializare legat de motivul pentru care s-a lăsat convinsă să participe la un astfel de târg de haine.

Soția lui Marius Elisei și-a închiriat un stand unde a stat de dimineața până seara pentru a-și vinde hainele, încălțămintea sau accesoriilor. Deși nu este tocmai obișnuită cu astfel de târguri vedeta a declarat că este dispusă să trimită hainele și prin curier, asta după ce fanii au întrebat acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Trimit, dar e mai greu cu proba”, a fost răspunsul pe care l-a dat Oana Roman unei fane care era interesată să achiziționeze piese vestimentare din garderoba ei, dar nu este din București pentru a se prezenta la standul din târg.

Oana Roman s-a declarat încântată de timpul petrecut la tarabă, mărturisind că atmosfera a fost una relaxată, locul fiind ocupat de multe fete drăguțe cu care a stat de vorbă și a făcut schimb de idei legat de haine și accesorii.

ADVERTISEMENT

După două zile încărcate vedeta și-a făcut bagajele și a plecat într-un loc liniștit pentru a-și încărca bateriile. În următoarele 3 zile Oana Roman se va distra alături de familia sa într-un resort din Balcik, Bulgaria, de unde a postat și câteva imagini pe Instagram.

ADVERTISEMENT