Life

Oana Roman declară război Kanal D după interviul despre tatăl ei. Ce parte a dorit să fie scoasă

Oana Roman a lansat acuzații dure la adresa Kanal D după interviul pe care l-a acordat despre tatăl ei.
21.09.2021 | 11:19
Oana Roman declara razboi Kanal D dupa interviul despre tatal ei Ce parte a dorit sa fie scoasa
Oana Roman, nemulțumită de cum a fost interpretat interviul acordat recent pentru Kanal D. Foto: captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Oana Roman a reacționat dur în urma interviului pe care i l-a acordat lui Mihai Ghiță pe Youtube. Fosta prezentatoare de televiziune a spus că producătorii emisiunii unde a vorbit despre Petre Roman au ciuntit declarațiile sale pentru a scoate în evidență lucruri pe care nu le-a spus.

Oana a mărturisit că este dezgustată de felul în care a fost promovat interviul cu ea și a mai spus că a cerut ca o anumită parte a interviului să nu fie difuzată.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a dorit ca porțiunea din interviu în care a izbucnit în plâns să nu apară, însă producătorii nu au ținut cont de dorința ei.

Oana Roman, dezgustată de felul în care a fost promovat interviul acordat lui Mihai Ghiță

Soția lui Marius Elisei a zis că a fost de-a dreptul șocată când a văzut că a fost din context și ce a spus despre perioada în care a locuit la Sorbona, unde a studiat.

ADVERTISEMENT

Femeia a spus, de fapt, că tatăl ei a vrut să o încurajeze în momentul în care i-a spus că dacă nu mai poate să facă față facultății înseamnă că nu e în stare. În acest fel a motivat-o să continue.

„Am decis să dau un interviu unei emisiuni online sperând că oamenii vor fi de bună credință. Pe parcursul zilei, au dat către presă un rezumat cu niște știri și niște titluri complet scoase din context. Interviul va fi triunchiat, va fi ciuntit, cu afirmațiile mele scoase din context doar ca să facă audiență pe sufletul și onestitatea unui om.

ADVERTISEMENT

M-a durut ce au făcut. M-a deranjat foarte tare mesajul pe care au vrut să îl transmită cu acest interviu. Tease-ul pe care l-au făcut suna de genul: eu nu mai sunt fata lui Petre Roman. Eu nu am spus asta niciodată. 

E o minciună sfruntată. Eu pe tatăl meu îl iubesc foarte tare și nu îl voi renega niciodată. Să scoți din context această afirmație și să spui cu ghilimele că nu mai sunt fata lui Petre Roman este ceva absolut oribil”, a clarificat Oana Roman într-un live pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Nu a fost plătită: „Mi-au zis că sunt săraci”

Fiica fostului premier al României a mai declarat că nu a cerut bani pentru acest interviu. I s-ar fi spus că nu au bani s-o plătească: „Au zis că sunt săraci”.

„Când mă uit în oglindă sunt foarte mândră de mine. Sunt eu. Nu depind de nimeni. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată. Cât am, eu sunt fericită, pentru că banul l-am făcut eu”, este o parte a declarației făcute în interviul de pe Youtube.

 

ADVERTISEMENT