Life

Oana Roman, declarație surprinzătoare despre Marius Elisei. Ce a putut să spună

15.03.2021 | 20:03
Oana Roman declaratie surprinzatoare despre Marius Elisei Ce a putut sa spuna
ADVERTISEMENT

Oana Roman (44 de ani) a făcut o declarație surprinzătoare despre fostul soț, Marius Elisei, de care a divorțat în urmă cu o lună. Șatena a venit cu o mărturie neașteptată care are legătură și cu fiica lor, Izabela. 

Vedeta a mărturisit că fiica sa nu a aflat că s-a despărțit de tatăl ei, motiv pentru care nu știe cum să-i explice un lucru foarte delicat. Fetița este foarte atașată de figura paternă, fiica lui Petre Roman precizând că micuța ar vrea o soră sau un frate mai mic.

ADVERTISEMENT

Șatena a mărturisit că nu ar avea nimic împotrivă dacă Marius Elisei va face un copil cu o altă femeie, în condițiile în care nu-i mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Oana Roman s-a resemnat în privința divorțului de tatăl copilului ei.

Oana Roman, mărturie sinceră despre Marius Elisei. Ce a declarat

„Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că, dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună, el poate să se ducă să facă un copil.

ADVERTISEMENT

Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate”, a spus Oana Roman într-o emisiune de la Antena Stars.

Vedeta a ținut să mai adauge că Marius Elisei s-a implicat foarte mult în creșterea și educarea copilului, fiind un tată cu normă întreagă până în momentul în care a luat decizia de a pleca din căminul conjugal, în perioada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

Izabela l-a avut alături pe tatăl ei la ziua sa de naștere, Oana Roman apreciind enorm acest lucru la partenerul ei de viață, care i-a fost de un real ajutor în momentul în care a devenit mamă.

„Îți dai seama că resimte situația, dar noi tocmai de asta suntem în relații bune, ca să nu resimtă situația chiar atât de acut. Nu știu cât o să dureze, dar deocamdată… Isa e foarte legată de el, pentru că Marius s-a implicat foarte mult în creșterea ei.

ADVERTISEMENT

A schimbat-o, i-a dat să mănânce, a legănat-o, a fost tată cu normă întreagă. La început am fost foarte bolnavă și eu nu puteam să o car în brațe, iar el a făcut niște lucruri pe care eu nu le puteam face”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT