Life

Oana Roman, declarații șocante despre Marius Elisei! După ce s-au bălăcărit, vorbește de împăcare: ”La mine ies dragonii”

După ce l-a făcut cu ou și cu oțet pe Marius Elisei la momentul despărțirii, Oana Roman a făcut declarații neașteptate.
11.04.2023 | 12:10
Oana Roman declaratii socante despre Marius Elisei Dupa ce sau balacarit vorbeste de impacare La mine ies dragonii
Oana Roma a recunoscut că îl mai iubește pe Marius Elisei. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Începutul anului a venit cu vestea despărțirii definitive dintre Oana Roman și Marius Elisei. La scurt timp după, și-au aruncat unul altuia cuvinte grele și multe jigniri. Dar, în mod surprinzător, la aproximativ trei luni de la ruptura care a avut loc în familia sa, fiica fostului premier a spus, cu sinceritate, ce simte în privința fostului soț.

Oana Roman a spus adevărul. Îl mai iubește pe Marius Elisei

Au fost împreună 10 ani, perioadă presărată cu momente extrem de dificile. Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, dar au decis să-și mai dea o șansă, mai ales pentru bine copilului lor. La început de 2023, însă,  fiica fostului premier a pus punct definitiv căsniciei.

ADVERTISEMENT

Imediat după, spațiul public a fost împânzit de declarații. Și-au aruncat unul altuia cuvinte grele și acuzații dure. Printre altele, Oana Roman a spus că Marius Elisei a lăsat-o să se descurce singură cu toate, că nu le ajută pe ea și pe Isa, dar că „are bani de țigări și băutură”.

Pe de altă parte, fostul soț a umilit-o pe vedetă. „Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere.

ADVERTISEMENT

(…) Ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a declarat Marius Elisei în spațiul online, citat de okmagazine.ro.

Oana Roman: „O să-l iubesc toată viața!”

Dar timpul a trecut și Oana Roman, cel puțin, a ajuns la sentimente mai bune. Invitată în podcast-ul lui Jorge, a făcut o afirmație surprinzătoare despre Marius Elisei: „O să-l iubesc toată viața!”.  A continuat apoi cu explicații.

ADVERTISEMENT

„Pentru că este tatăl copilului meu. Și am să-l iubesc și am să-l respect toată viața. Îl iubesc în sensul în care am trăit 10 ani împreună. Nu pot să-l urăsc sub nicio formă. Am trăit 10 ani împreună. Avem un copil împreună. Eu am niște sentimente frumoase față de el. Pentru că eu așa consider că e normal”, a spus Oana Roman.

Mai există cale de împăcare între Oana Roman și Marius Elisei?

Acuzațiile dure amintite anterior sunt catalogate jucăuș de Oana Roman drept „dragoni”. Susține că a ajuns la concluzia că, deși nu mai sunt o familie, trebuie să rămână o echipă pentru Isa. Cât despre micuță, mama sa a pus-o în temă de la început că este în zadar să încerce să-i mai aducă împreună.

ADVERTISEMENT

„La mine ies dragonii, dar și de la el. Eu sper să reușim, totuși, să avem o relație cât se poate de civilizată, pentru acest copil, care merită tot ce e mai bun pe lumea asta. Pentru că este un copil absolut senzațional. Și este lucrul pe care eu i-l spun tot timpul, ‘Hai să vorbim civilizat, să ne înțelegem, să petreci timp cu ea, să putem să petrecem timp chiar amândoi cu ea din când în când, ca să nu simtă o ruptură atât de rea’.

Asta nu înseamnă că noi doi mai suntem un cuplu. Asta nu înseamnă că noi doi mai trăim împreună. Ăsta este un lucru care nu se va mai întâmpla, fără îndoială. Dar nici nu putem să ne batem în vorbe așa, la infinit. Iar eu am și spus. Eu acuzații prea mari nu am făcut. Am zis că era foarte gelos și trebuit să pun punct mai ales din cauza asta”, a relatat Oana Roman.

Isabela merge la psiholog, Oana Roman este zen

Iar când vine vorba despre Isa, pusă în fața faptului împlinit, a cerut să meargă la psiholog. Pentru a putea procesa ce se întâmplă între părinții săi, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei a avut nevoie de ajutor specializat.

„Merge la psiholog și ea a cerut să meargă la psiholog. Eu am mai avut niște tentative și când s-a produs prima ruptură. Și am dus-o la o fată care este foarte deșteaptă. Și eu atunci am luat-o și i-am spus, ‘Mergem la cineva cu care o să faci puțin de dezvoltare personală’.

Pentru că ea a făcut asta și la grădiniță și la after și la școală și știe ce înseamnă. Și i-a plăcut foarte mult de ea. Ea a venit la mine și mi-a zis, ‘Mami, nu mai merg și eu la Ana? Că vreau să merg’”, a afirmat Oana Roman.

Pe de altă parte, vedeta petrece cât mai mult timp cu fetița, ca aceasta să se simtă „importantă și iubită”. „Este foarte dezechilibrată emoțional. Asta este evident. Și eu fac tot ce pot ca să-i fie cât mai bine posibil. Aseară, de exemplu, am petrecut cu ea o duminică extraordinară.

I-am propus să mergem la film. Și, după aia, ea mi-a propus mie să mă scoată la o înghețată. A plătit ea, pentru că avea niște bani. După aia mi-a zis că are niște bani și de la nașa ei și a spus că vrea să-și cumpere niște haine. Am mers și și-a ales trei ținute”.

„Eu știam că trebuie să se întâmple”

Dacă Isa suferă în această perioadă, Oana Roman susține că despărțirea de Marius Elisei i-a adus toată liniștea de care avea nevoie. „Nu m-am afundat în muncă. Eu am fost foarte ok. Știam că trebuie să se întâmple. Nu m-a destabilizat absolut deloc.

Pe mine nu m-a destabilizat absolut deloc. Dimpotrivă, am ajuns într-o zonă de echilibru și de zen foarte importantă. Iar eu sunt foarte bine cu mine. Eu sunt foarte bine singură, eu nu sufăr de singurătate. Plus că la mine este foarte important să nu-mi invadeze nimic independența”.

Totuși, recunoaște că perioada prin care trece acum i-a amintit despre momentul în care Petre și Mioara Roman au divorțat și că, oarecum, retrăiește acea etapă împreună cu fiica sa. „Și dacă ai nouă ani și dacă ai 30 de ani, durerea e aceeași, pe care o simte un copil…Că tot copil ești. Atâta timp cât ai părinții. Eu am simțit despărțirea alor mei ca pe o povară. Cum o simte și Isabela la vârsta ei. Nu e mai ușor. Eu așa cred. E foarte greu”.

Cine a fost prima persoană care a știut că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu

Deși abia în ianuarie au făcut anunțul oficial despre despărțire, Oana Roman nu mai purta verigheta încă din decembrie. Iar cea care a știut prima ce se petrece la ea în familie a fost mama sa. „Mama nu mi-a zis nimic. A simțit că se întâmplă niște lucruri. După care m-a văzut în decembrie. Prima a observat, că are ochi de vultur. Stăteam la masă și mi-a zis, ‘De ce nu porți verigheta?’.

Dar este acel gen de om și de mamă care niciodată nu s-a băgat. Întotdeauna m-a lăsat să-mi iau propriile decizii. Dacă eu m-am dus la ea să-i cer un sfat, mi-a răspuns. Nici tata nu s-a băgat. Ai mei așa m-au crescut”, a încheiat Oana Roman.

ADVERTISEMENT