Life

Oana Roman, detalii incredibile despre divorțul lui Alin de la Talisman de Larisa. Acuzații dure la adresa fostei lui soții

26.08.2020 | 22:48
Oana Roman detalii incredibile despre divortul lui Alin de la Talisman de Larisa Acuzatii dure la adresa fostei lui sotii
ADVERTISEMENT

Divorțul lui Alin Oprea, fostul membru al trupei Talisman, a fost pus sub lupă de către Oana Roman. Vedeta a criticat-o foarte aspru pe Larisa, cea care i-a fost artistului parteneră de viață timp de 23 de ani.

Soția lui Marius Elisei a izbucnit în timp ce se era invitată într-o emisiune TV, acolo unde a transmis un mesaj foarte dur. Oana Roman a subliniat câteva detalii importante, după ce s-a aflat că Alin de la Talisman și Larisa Oprea nu mai formează un cuplu de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Cei doi foști soți nu au divorțat legal încă, dar urmează să facă acest pas, după ce deja s-au întâlnit o primă dată la un notar. Nu au putut ajunge la nicio concluzie și se vor vedea la tribunal pentru a putea pica la un comun acord în vederea separării lor legale.

Oana Roman oferă detalii incredibile despre divorțul lui Alin de la Talisman. De ce o acuză vedeta pe Larisa

De asemenea, despre cântăreț s-a zvonit în ultima vreme că ar fi fugit de acasă cu o altă femeie. Dar și că ar avea o amantă, de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Larisa și-a dorit să păstreze numele de familie al soțului, fiind plecată în Marea Britanie, alături de copiii celor doi, de ceva vreme. Acesta a reprezentat și motivul scandalului dintre ei, în toiul procesului de divorț. Artistul nu își dorește să îi lase numele de Oprea fostei sale partenere.

Nici cea cu care solistul din trupa Talisman a fost însurat bine de două decenii nu ar vrea să traverseze alte complicații la schimbarea actelor. Pentru că îl cunoaște destul de bine pe Alin Oprea, fiind prietenă cu acesta, Oana Roman a dat detalii incredibile despre divorțul cunoscutului bărbat..

ADVERTISEMENT

Oana Roman a dorit să își spună părerea foarte sinceră despre despărțirea momentului din showbiz-ul românesc. Vedeta a transmis un mesaj prin care a reușit să o acuze pe Larisa de foarte multe lucruri drastice. A făcut toate acestea când a onorat o invitație de-a fi prezentă în emisiunea lui Cove și a Adelei Popescu de la PRO TV.

Oana Roman, detalii incredibile despre divorțul lui Alin de la Talisman de Larisa. Acuzații dure la adresa fostei lui soții
Mariajul dintre Alin Oprea de la Talisman cu Larisa s-a încheiat oficial și a fost pus sub lupă de către Oana Roman

„Eu cred că 99% dintre femeile care divorțează spun această frază. Nu mi se pare ceva ieșit din comun. Toate spun la fel. (…) Eu îl știu pe Alin. Nu am mai vorbit demult cu el. Sunt prietenă și cu Tavi Colen. Foarte bună. Eu știu că acolo au fost tensiuni când s-a destrămat trupa.

ADVERTISEMENT

(…) Ea ar fi fost cauza principală a spargerii trupei Talisman. Ea l-ar fi influențat pe Alin să nu mai colaboreze cu Tavi deși ei erau într-o perioadă de mare-mare succes.”, a transmis Oana Roman, în timp ce era invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV.

ADVERTISEMENT