Life

Durerea Oanei Roman de sărbători: ”Mi-aș dori să pot face o minune”. Vești despre starea Mioarei Roman

Oana Roman a oferit mai multe detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa, Mioara, care este internată într-o clinică privată de ceva vreme.
29.12.2021 | 19:35
Durerea Oanei Roman de sarbatori Mias dori sa pot face o minune Vesti despre starea Mioarei Roman
ADVERTISEMENT

Fiica fostului premier al României Petre Roman a distribuit o filmare în care le arată fanilor mâinile celei care a adus-o pe lume. Fosta profesoară are manichiura făcută și e foarte bine îngrijită de personalul medical.

Veștile despre Mioara Roman nu sunt tocmai bune, fiica sa precizând și care este motivul pentru care a ales să o interneze în loc să o țină acasă, aproape de ea și de fiica sa, Izabela. Mama Oanei Roman are Parkinson, diabet, dar și reumatism.

ADVERTISEMENT

Șatena își strigă durerea și speră la o minune acum, de sărbătorile de iarnă, așa cum foarte multă lume i-a scris perioada aceasta în social media cu gândul la părinți sau la bunici.

Oana Roman, amănunte despre mama sa. Ce a dezvăluit vedeta despre problemele Mioarei Roman

„Am primit foarte multe mesaje după story-ul pe care l-am făcut cu mama. Mulți mi-ați spus că v-a venit să plângeți sau că v-ați emoționat și că e foarte emoționant cumva. Mi-aș dori să pot face o minune. 

ADVERTISEMENT

Alții m-ați criticat, e normal să se întâmple asta pentru că sunt oameni care nu înțeleg pentru că nu au fost într-o astfel de situație. Le doresc din tot sufletul să nu fie vreodată într-o asemenea situație. 

Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate. 

ADVERTISEMENT

Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire, de monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele. 

Timp de 10 zile în fiecare lună face un tratament cu perfuzii. Trebuie să facă kinetoterapie și masaj în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc. 

ADVERTISEMENT

Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată, practic în toate activitățile pe care le face. Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie. 

Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut așa cum trebuie și de aceea ea este acolo. Eu, personal, merg să o văd o zi da, o zi nu, mai puțin în zilele în care sunt plecată.

În zilele în care se simte bine și nu are perfuzii o duc la coafor, bem o cafea sau vine acasă o jumătate de zi, dar altfel ea necesită niște îngrijiri pe care le poate primi doar de la persoane de specialitate”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

Vedeta a mai punctat faptul că o asistentă care ar veni acasă nu ar ajutat-o atât de mult cât o fac specialiștii de la clinica unde este internată. În plus, medicii fac în așa fel încât starea Mioarei Roman să nu se deterioreze și mai mult.

Șatenta consideră că mama sa are nevoie de oameni competenți având în vedere procedurile pe care le urmează pentru problemele sale de sănătate.

ADVERTISEMENT