Life

Oana Roman, dezamăgită de o tânără pe care a promovat-o. Influencerița a fost blocată pe Instagram

Oana Roman, decepționată după o experiență în social media. A primit block de la o persoană pe care în trecut a lăudat-o.
25.10.2022 | 08:07
Oana Roman dezamagita de o tanara pe care a promovato Influencerita a fost blocata pe Instagram
Oana Roman, decepționată după o experiență în social media. A primit block de la o persoană, deși o lăudase. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman se declară complet dezamăgită de o tânără pe care a promovat-o. Influencerița a fost blocată pe Instagram, în ciuda faptului că în urmă cu aproximativ 2 ani își încuraja fanii să o urmărească.

Oana Roman, decepționată după o experiență în social media. A primit block de la o persoană, deși o lăudase

Oana Roman are un mesaj pentru tânăra pe care a apreciat-o la un moment dat. Șatena a primit block, după ce i-ar fi spus acesteia că unele produse pe care le comercializează în online nu sunt tocmai ușor de utilizat.

ADVERTISEMENT

„Apropos de cei care țipă că sunt pozele editate, Instagram este despre poze. Și content. Și vizual. Vă sugerez să o urmăriți, are un cont absolut fabulos”, scria vedeta în urmă cu ceva vreme.

Între timp lucrurile s-au schimbat între cele două, fiica lui Petre Roman mărturisind că este dezamăgită de această persoană. Șatena nu este deziluzionată pentru prima oară de astfel de situații.

ADVERTISEMENT

„Despre cum unii nu sunt ceea ce par. Acum doi ani o promovam pe fata asta talentată…

Între timp mi-a dat block pentru că mi-am permis să-i spun că mi se par greu de folosit niște instrumente pentru story pe care le cumpărasem de la ea”, a punctat Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman, schimbări după ce a fost dezamăgită

Oana Roman spunea la un moment dat că este gata să facă unele schimbări, mai ales după ce a fost dezamăgită de oameni foarte apropiați. Vedeta a înțeles că este timpul să nu mai pună la suflet unele răutăți.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns să fie capabilă să spună Nu când trebuie sau că prieteniile nu sunt pentru toată viața. În plus, influencerița nu mai vrea să se lase folosită de nimeni, indiferent că este vorba de cei din familie sau din cercul în care se învârte.

Mai mult, șatena le-a spus fanilor că numai în felul acesta va fi pe deplin împlinită și va avea tot mai puține dezamăgiri pe zi ce trece.

ADVERTISEMENT