Life

Oana Roman, dezlănțuită pe Youtube. Acuze grave că și-ar fi operat stomacul: „Păcate de moarte. Ești nemernică”

13.01.2021 | 19:11
Oana Roman dezlantuita pe Youtube Acuze grave ca siar fi operat stomacul Pacate de moarte Esti nemernica
ADVERTISEMENT

Oana Roman a intrat în război cu o admiratoare, după ce aceasta i-a spus că după părerea ei a făcut operație de mișcorare a stomacului. Revoltată de afirmațiile femeii, vedeta a jignit-o în ultimul hal printr-un comentariu malințios.

Isprava fiicei fostuli premier al României, Petre Roman, a fost făcută publică de Oana Zăvoranu, după ce la rândul ei a primit informația de la o admiratoare. Culmea este că tânăra care i-a spus Oanei că doar după operație poți slăbi așa i-a spus că o pupă, semn că nu trebuie să fie cu supărare, însă vedeta a blocat-o și a înjurat-o.

ADVERTISEMENT

„Ia uite cum blesteamă obraznica asta e la stat cu regi la masă și militează pentru bunătate și credință”, a scris Oana Zăvoranu, făcând referire la clipurile postate de Oana Roman pe Insta Story în care vorbește despre cum să fim mai buni și mai iertători, lucru pe care ea a uitat să-l aplice și a înjurat ca la ușa cortului.

„Ești iresponsabilă și nemernică. Eu dacă făceam operație aveam 90% șanse să mor, pentru că am o operație mare pe abdomen din cauza complicațiilor după naștere. Așa că îți faci păcate de moarte. Să nu te miri dacă le vei simți. Aici nu mai ai ce căuta”, a scris Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Culmea este că tânăra care i-a scris nu a lăsat un mesaj atât de agresiv, ci doar și-a exprimat punctul de vedere. „Eu cred că stomacul e totuși tăiat, altfel nu merge, domnule”, i-a mai scris o altă admiratoare, căreia i-a răspuns la fel de supărată.

Trece prin momente grele cu mama sa, Mioara Roman

Fosta soție a lui Petre Roman suferă de Parkinson, boală care s-a manifestat foarte rapid în cazul ei. În ultima perioadă, mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea.

Mi-e teamă pentru că o văd cum îmbătrânește. Când îmbătrânești brusc… lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus.  Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?  Ea mereu îmi spune «Nu mai vreau să fiu o povară» și oricât încerc să îi spun că nu e așa este prea deșteaptă.

ADVERTISEMENT

Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă. Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare. Și pentru ea e foarte greu. Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregătește nimeni să vezi situația asta, că un om care a fost o forță a naturii să își piardă…”, a mărturisit Oana Roman în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” de la Kanal D.

ADVERTISEMENT