Life

Oana Roman, dezvăluiri despre problemele de sănătate ale mamei sale. Mioara Roman a ajuns în scaun cu rotile

Oana Roman, detalii despre suferința prin care trece mama sa. Din păcate, Mioara Roman folosește acum un scaun cu rotile.
16.10.2022 | 20:01
Oana Roman dezvaluiri despre problemele de sanatate ale mamei sale Mioara Roman a ajuns in scaun cu rotile
Oana Roman, detalii despre suferința prin care trece mama sa. Mioara Roman a ajuns în scaun cu rotile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Influencerița a făcut mai multe dezvăluiri despre problemele de sănătate ale femeii care i-a dat viață. Fosta profesoară de limbă arabă a ajuns în scaun cu rotile, după ce în luna septembrie a suferit o operație la șold.

Oana Roman, detalii despre suferința prin care trece mama sa. Mioara Roman a ajuns în scaun cu rotile

Oana Roman a mutat-o pe mama sa, Mioara, într-un centru nou de îngrijiri paliative. Fosta soție a lui Petre Roman se deplasează tot mai greu în ultima perioadă din cauza problemelor de sănătate cu care a fost diagnosticată la 82 de ani.

ADVERTISEMENT

„Este în cărucior, face eforturi mari să meargă, dar îi este foarte greu singură. Acolo unde era ea la azil nu aveau aparatura și nici tratamentele care îi trebuiau ei pentru a se recupera.

Acum, mama este la un centru nou nouț pe malul lacului din Snagov. La două zile după ce s-a deschis acel centru am și băgat-o acolo. Încerc să fac tot ce pot ca să îi fie bine, să fie cât mai bine îngrijită, să fie cât mai liniștită, să fiu lângă ea cât pot.

ADVERTISEMENT

Atunci când merg la ea îi duc prăjituri pentru diabetici pentru că ea nu are voie de zahăr și încerc să variez așa și să îi duc mereu câte ceva bun dar care în același timp nici să nu îi facă rău”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Oana Roman, mulțumită de centrul unde este internată mama sa

Oana Roman a subliniat că este foarte mulțumită de centrul unde este internată mama sa. Mioara Roman face kinetoterapie, exerciții, bicicletă și merge susținută de angajații care se ocupă de evoluția sa medicală.

ADVERTISEMENT

Are un program pentru întreaga zi, influencerița precizând că fosta soție a lui Petre Roman evoluează, chiar dacă mai încet decât și-ar fi dorit ea. Șatena face tot ce-i stă în puteri ca mamei sale să-i fie tot mai bine.

Cu această ocazie Oana Roman a mai spus că fosta profesoară nu se aștepta niciodată să ajungă în situația în care se află în prezent.

ADVERTISEMENT

Din păcate, femeia are niște degenerări cognitive care nu pot fi date înapoi, în ciuda faptului că se află într-o unitate unde primește toate cele necesare.

ADVERTISEMENT