Life

Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre împăcarea cu Marius Elisei: ”Suntem foarte ok”

Oana Roman a vorbit despre împăcarea cu Marius Elisei. Se pare că cei doi au început din nou să se înțeleagă destul de bine.
29.05.2023 | 09:21
Oana Roman dezvaluiri neasteptate despre impacarea cu Marius Elisei Suntem foarte ok
Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre împăcarea cu Marius Elisei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație destul de tumultoasă de-a lungul anilor. Cei doi s-au căsătorit, au divorțat, s-au împăcat, iar mai apoi aveau să se despartă din nou. Și acum însă, s-ar părea că relația nu este ”încheiată” definitiv.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună?

Între Marius Elisei și Oana Roman au existat de asemenea și numeroase conflicte. La un moment dat, el a lansat acuzații dure la adresa vedetei. La rândul ei, ea făcea câteva dezvăluiri șocante în urmă cu doar câteva luni de zile. 

ADVERTISEMENT

În final însă, cei doi s-ar părea că au decis să lase trecutul în urmă și să meargă mai departe. Marius Elisei este din ce în ce mai prezent în viața Oanei Roman, dar și a fiicei lor, iar asta o confirmă chiar vedeta.

Într-un interviu acordat recent, ea a vorbit despre împăcarea cu Marius Elisei, dar și despre relația lor actuală. Deși mulți se gândeau că nu îi vor mai vedea împreună pe cei doi, iată că lucrurile s-au redresat într-un mod de-a dreptul surprinzător.

ADVERTISEMENT

Se pare că totul ar fi început după ce vedeta a avut COVID. Oana Roman nu a fost lăsată la greu de fostul ei soț. Marius Elisei i-a fost alături cât timp a fost bolnavă și a ajutat-o cu tot ceea ce avea nevoie. Chiar vedeta povestea că a apreciat enorm ajutorul acestuia.

Ce spune vedeta despre împăcarea cu Marius Elisei

Timpul a trecut de atunci și se pare că cei doi s-au apropiat din nou. Vedeta povestește că ea și Marius Elisei sunt ”foarte ok”. Pe de altă parte, ea preferă să nu vorbească prea mult despre acest subiect la momentul actual.

ADVERTISEMENT

Oana Roman și fostul ei soț petrec timp împreună, mănâncă împreună și de asemenea, stau și cu fiica lor. În ceea ce privește o posibilă împăcare, vedeta spune că momentan nu se poate vorbi despre așa ceva, însă așteaptă să vadă ce îi rezervă viitorul.

„Am acolo sus ceva care are grijă de mine. Fără ea (n.r. căsătorie) lumea nu ar mai fi la fel. Este foarte importantă. Suntem foarte ok (n.r. relație cu Marius Elisei), nu vreau neapărat să insist pe subiectul ăsta, practic nu mai sunt foarte multe lucruri de spus.

ADVERTISEMENT

E ok. Astăzi a venit la noi, a gătit, ne vedem. Nu în momentul ăsta (n.r. împăcare Marius Elisei). Nu acum, nu știu, vom vedea”, a declarat Oana Roman într-un interviu acordat la Antena Stars.

ADVERTISEMENT