Life

Oana Roman, după ce Putin a anunțat mobilizarea parțială în Rusia: ”Sper să dispară repede”

Oana Roman reacționează dur după ce Vladimir Putin a anunțat mobilizarea parțială în Rusia. Vedeta a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.
22.09.2022 | 14:04
Oana Roman dupa ce Putin a anuntat mobilizarea partiala in Rusia Sper sa dispara repede
Ce spune Oana Roman despre mobilizarea parțială anunțată de Putin în Rusia. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman este printre cei surprinși de anunțul lui Vladimir Putin referitor la mobilizarea parțială în Rusia, pentru întărirea trupelor din Ucraina.

Oana Roman, furioasă pe Vladimir Putin: ”E clar că omul și-a pierdut complet mințile”

Oana Roman și-a exprimat furia față de liderul de la Kremlin. Într-un Instastory, vedeta a spus că Vladimir Putin ar trebui să dispară cât mai repede și că ”și-a pierdut mințile”.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman este de părere că președintele rus nu va continua decât să facă rău în continuare, dacă va mai supraviețui mult.

”E clar că omul și-a pierdut complet mințile. Sper să fie ultimul dictator dement din istorie și sper să dispară repede, ca să nu apuce să facă și mai mult rău.”, a scris Oana Roman într-un Instastory.

ADVERTISEMENT

Vedeta a venit cu aceste cuvinte după ce miercuri dimineață Vladimir Putin a ținut un nou discurs amenințător la adresa Ucrainei și a Occidentului.

Vladimir Putin, un nou discurs amenințător la adresa Occidentului

Liderul de la Kremlin a spus că va începe în țara lui o mobilizare parțială, pentru a se întări trupele de pe frontul ucrainean. Vizați sunt cetățenii rezerviști, inclusiv cei peste 60 de ani, ieșiți la pensie.

ADVERTISEMENT

De altfel, Vladimir Putin a avertizat din nou cu armele nucleare, pretinzând că Occidentul șantajează nuclear Rusia.

”Este necesar să luăm o decizie urgentă pentru a ne proteja poporul în ținuturile eliberate. De aceea am cerut Ministerului Apărării să fie de acord cu mobilizarea parțială. Decretul a fost deja semnat, mobilizarea parțială începe astăzi.

ADVERTISEMENT

Toți cetățenii care vor fi mobilizați vor avea statut de forță armată deplină. Doar cei care sunt în rezervă vor fi înrolați. Ei vor fi antrenați suplimentar, având în vedere că e o operațiune specială.

NATO a discutat să se folosească de armele nucleare împotriva Rusiei. Avem și noi arme. Vom folosi toate mijloacele pentru a ne apăra.

(…) Mercenarii torturează cetățenii pașnici din Donețk, din Zaporojie, din Herson. Sunt peste 500.000 de oameni care trăiesc acolo, mulți au devenit refugiați, au fost bombardați constant de neonaziști care au atacat spitale, școli. Avem tot dreptul să ne opunem măcelăririi oamenilor și trebuie să le dăm o șansă.”, este o parte din anunțul președintelui Rusiei.

Teoretic, Vladimir Putin ar putea mobiliza aproximativ 25 de milioane de oameni. Acesta și ministrul apărării rus, Serghei Șoigu, au precizat că recruții nu vor fi trimiși să lupte în Ucraina.

Războiul dintre Rusia și Ucraina a ajuns joi, 22 septembrie 2022, la ziua 211 de conflict.

ADVERTISEMENT