Life

Oana Roman, episod neplăcut la cumpărături. Vedeta a depus plângere la Protecția Consumatorului

28.06.2020 | 16:30
Oana Roman episod neplacut la cumparaturi Vedeta a depus plangere la Protectia Consumatorului
ADVERTISEMENT

Oana Roman a povestit în mediul online un episod neplăcut care s-a petrecut recent, după ce s-a întors de la cumpărături. Vedeta a mărturisit că a cumpărat niște aripi de pui care nu mai erau, probabil, de mult în termenul de valabilitate având în vedere mirosul pe care-l emanau.

Soția lui Marius Elisei a descoperit cu stupoare că punga de aripi de pui era în neregulă în momentul în care a vrut să le gătească. Supărată peste măsură de cele petrecute, Oana Roman a făcut mai multe filmulețe în care le-a arătat fanilor de pe Instagram cum era carnea.

ADVERTISEMENT

Aripile de pui fuseseră cumpărate chiar în ziua respectivă, carnea având termen de valabilitate până pe 29 iunie, dar vedeta este de părere că acesta a fost schimbat pentru că altfel nu-și poate imagina cum s-ar fi stricat așa de repede, relatează cancan.ro.

Oana Roman, reclamație la Protecția Consumatorului legat de o carne expirată

În plus, fiica fostului premier al României Petre Roman a mărturisit că va face o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, foarte mulți fani relatând ulterior experiențe similare prin care au trecut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

„Sunt împuțite la propriu! În momentul în care am deschis cutia pur și simplu mi s-a făcut rău…

O să facem plângere la Protecția Consumatorului pentru că mi se pare absolut oribil să cumperi o carne cel puțin împuțită, deci probabil termenul de valabilitate a fost schimbat”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vedeta a revenit cu un alt filmuleț în care a declarat că deja a făcut o sesizare către Protecția Consumatorului legat de carnea „împuțită” pe care a cumpărat-o în cursul zilei de sâmbătă, 27 iunie.

Fanii, în asentiment cu Oana Roman. Ce mesaje i-au trimis aceștia

Vedeta a mărturisit că a primit numeroase mesaje în privat în legătură cu experiențe similare, alegând să facă publice câteva dintre acestea.

ADVERTISEMENT

„Confirm! Foarte bine că ai făcut public! Și eu am găsit de două ori carne împuțită!”, „Am pățit și eu o singură dată cu niște pulpe (…)”, “Murim naiba! Mi s-a întâmplat cu piept de pui de la”.

„Așa am pățit și eu, m-am dus cu ea înapoi, mi-a returnat banii casiera. Am întrebat ce vor face cu cea rămasă pe raft și mi-a spus senină că: «Va rămâne la raft pentru că este în termen»” sunt doar o parte din mesajele primite de Oana Roman, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT