Life

Oana Roman este în doliu: „S-a prăpădit și chiar nu mă așteptam la o astfel de veste”

26.04.2021 | 14:06
Oana Roman este in doliu Sa prapadit si chiar nu ma asteptam la o astfel de veste
ADVERTISEMENT

Oana Roman trece prin momente destul de complicate după ce a aflat că o persoană dragă ei s-a stins din viața.

Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a adresat un mesaj emoționant în mediul online spunându-le fanilor ei să prețuiască fiecare moment din viața lor, așa cum este ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune era vizibil șocată în videoclipul pe care l-a urcat pe Instagram, spunând că nu se aștepta ca persoana repectivă să se ducă la cele veșnice.

Oana Roman a pierdut o persoană dragă

„Astăzi am aflat o veste foarte tristă despre o cunoștință. Aceasta s-a prăpădit și chiar nu mă așteptam la o astfel de veste…Viața este un dar atât de prețios încât nu trebuie să irosim niciun minut și nicio clipă și să trăim frumos, să ne bucurăm. Nici nu trebuie să ne gândim la ce spume lumea, la ce vrea lumea de la noi. Trebuie să ne gândim la sufletul nostru și la ce ne face viața frumoasă.

ADVERTISEMENT

Nu să alergăm după succes, bani…toate lucrurile astea într-o zi pot dispărea într-o secundă. Singurele lucruri cu care rămânem sunt iubirea, familia, sentimentele, amintirile. Doar cu amintirile plecăm”, a mărturisit Oana Roman pe internet.

Oana Roman este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Vedeta, tot mai activă în mediul online, unde își expune viața fără nicio rușine

În ultima perioadă, vedeta a intrat în tot felul de conflicte, fie cu fanii, fie cu anumite persoane publice precum Oana Zăvoranu, care a criticat-o pentru reclamele pe care le postează pe story-urile de pe Instagram.

Oana încearcă să ignore pe cât poate anumite comentarii venite de la internauți, însă de multe ori nu se poate abține și intră în clinciuri cu aceștia. Anul trecut, vedeta a primit o lovitură grea chiar din partea fostului ei soț.

ADVERTISEMENT

Aceasta și Marius Elisei s-au despărțit și, potrivit propriilor ei declarații, bărbatul i-a luat inclusiv afacerea, magazinul online de haine pe care îl administra, dar care nu era pe numele ei.

 

ADVERTISEMENT