Life

Oana Roman i-a lăsat pe toți mască după ce a dat anunț matrimonial. Ce părere au Teo Trandafir și Ilinca Vandici despre gestul vedetei

Ilinca Vandici și Teo Trandafir, intrigate de gestul Oanei Roman. Ce au avut cele două de spus despre anunțul matrimonial al vedetei.
18.06.2024 | 09:57
Oana Roman ia lasat pe toti masca dupa ce a dat anunt matrimonial Ce parere au Teo Trandafir si Ilinca Vandici despre gestul vedetei
Ilinca Vandici și Teo Trandafir au reacționat la anunțul matrimonial al Oanei Roman. Sursa foto: captură Youtube, Instagram.
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, Oana Roman i-a luat pe toți prin surprindere. Vedeta a făcut o postare curajoasă și a dat un anunț matrimonial. După ce au văzut care sunt cerințele Oanei de la viitorul partener, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au reacționat.

Oana Roman a scandalizat internetul cu anunțul său matrimonial

Oana Roman a demonstrat tuturor că este asumată și că nu duce lipsă de curaj. Mai în glumă, mai în serios, aceasta a postat un anunț matrimonial. Inițial, nici fanii și nici colegii ei de breaslă nu au știut cum să reacționeze.

ADVERTISEMENT

Oana i-a anunțat pe toți că este în căutarea unui partener de viață. Și, așa cum presupune un mesaj matrimonial, vedeta a precizat cerințele pe care le are, dar și lucrurile pe care i le va oferi viitorului bărbat din viața ei.

În finalul mesajului, Oana Roman i-a rugat ironic pe cei care îi citesc rândurile să nu o dea la ziar. Ei bine, așa cum era de așteptat, fix asta s-a întâmplat, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

”Rog seriozitate, 48. Berbec. Copil –  fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. (…) Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine și pe cele două suflete pe care le am în grijă. (…) Vă rog eu, nu mă dați la ziar cu postarea asta.”, a scris Oana Roman.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir, puse în dificultate de postarea făcută de Oana Roman

Printre cei care au comentat mesajul Oanei Roman s-au numărat și Ilinca Vandici cu Teo Trandafir. În timpul emisiunii pe care o moderează la Kanal D2, cele două nu s-au putut abține și și-au spus părerea despre gestul vedetei.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au fost un pic acide la adresa Oanei Roman și au recunoscut că, în primă instanță, s-au întrebat dacă este sau nu adevărat. După ce s-au lămurit, cele două au susținut că nu ar fi făcut niciodată așa ceva, semn că nu sunt deloc de acord cu mesajul postat de Oana Roman.

Teo Trandafir a recunoscut că gestul Oanei Roman este foarte curajos și o admiră pentru că a făcut o astfel de postare. Ilinca Vandici a rămas surprinsă de faptul că Teo Trandafir o admiră pentru asta, dar i-a respectat decizia.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir: ”Am găsit un anunț postat de Oana Roman, nu știu dacă e adevărat sau nu. Ea dă câte una din asta să vadă ce se întâmplă.”
Ilinca Vandici: ”Am citit undeva că a lăsat scris ”să nu mă dați la presă”. E un fel de ironie. Ai fi avut curaj să faci așa ceva?”
Teo Trandafir: ”Niciodată, dar admir.”
Ilinca Vandici: ”Admiri?”

În încheiere, Teo Trandafir a mai recunoscut faptul că modul de scriere al Oanei Roman chiar trebuie apreciat și că nu oricine s-ar fi descurcat în locul ei. Nu este deloc ușor să faci o asemenea postare curajoasă, iar Teo Trandafir și-a asumat că dacă ar fi fost ea în locul Oanei, sigur nu s-a fi descurcat la fel de bine.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși