ADVERTISEMENT
Life

Oana Roman îi răspunde Oanei Zăvoranu după ce a făcut-o Peppa Pig: „Cel mai prost burduf de câine”

Autor: Dan Suta | 05.11.2020 | 11:15
Oana Roman îi răspunde Oanei Zăvoranu după ce a făcut-o Peppa Pig: „Cel mai prost burduf de câine”
Oana Roman reacționează la texyul scris de Oana Zăvoranu despre ea. Foto: Instagram

Oana Roman a reacționat la textul pe care Oana Zăvoranu l-a scris despre ea, în care a poreclit-o Onuca Pateuț și Peppa Pig, legându-se de aspectul ei fizic. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, i-a dat o replică pe măsură actriței de telenovele.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de televiziune a enervat-o foarte tare pe Oana Zăvoranu cu niște declarații pe care le-a făcut despre ea în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, iar vedeta Antenei 1 a făcut-o cu ou și cu oțet pe rețelele de socializare.

Vorbele Oanei Zăvoranu au ajuns la urechile surorii Catincăi Roman, iar aceasta i-a dat o replică pe măsură, după ce internauții i-au atras atenția actriței că a sărit calul legându-se de aspectul ei fizic, dincolo de nota de umor a poveștii pe care a scris-o în mediul online.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, despre Oana Zăvoranu: „Mult prea agresivă”

„Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, este descrierea pe care i-a făcut Oana Roman Zăvorancei.

Întrebată dacă a văzut ce a postat actrița de telenovele pe internet despre ea, Roman a cerut oamenilor să nu se mai preocupe atât de mult de starea ei, că nu a afectat-o în niciun fel acest subiect.

ADVERTISEMENT

Fata fostului premier al țării cere să fie lăsată în pace

„Nu mă interesează și cred că sunt destul de mare să mă apăr în cazul în care vreau să o fac. O fac doar atunci când consider că merită și că am pentru ce. În cazul de față nu cred că e cazul să discutăm și vă rog frumos nu îmi mai trimiteți mesaje.

Mi se pare culmea că pe alții îi interesează mai mult decât pe mine ce spun unii oameni despre viața mea. În momentul acesta trăiesc cea mai bună perioadă din viața mea. Am tot ce-mi trebuie, nu-mi lipsește nimic. Sunt super, super, super bine și doar asta contează!”, este reacția vehementă a Oanei Roman, aparent nederanjată de declarațiile fostei neveste a lui Pepe.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!