Life

Oana Roman, imagine emoționantă alături de mama și fiica sa, Isabela. Cum au apărut cele trei

Oana Roman, postare înduioșătoare cu fetița sa, Isabela. Mioara Roman nu a lipsit, după ce a primit vizita fiicei sale mici.
01.11.2022 | 10:20
Oana Roman imagine emotionanta alaturi de mama si fiica sa Isabela Cum au aparut cele trei
Oana Roman, postare înduioșătoare cu mama și fiica sa, Isabela. Unde au fost cele trei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Influencerița a distribuit o imagine emoționantă alături de mama și fiica sa. Cum au apărut cele trei la scurt timp după ce vedeta s-a întors din vacanță și a mers să vadă cum se mai simte femeia care i-a dat viață.

Oana Roman, postare înduioșătoare cu mama și fiica sa, Isabela. Unde au fost cele trei

Oana Roman își vizitează foarte des mama în centrul unde este internată, iar de această dată nu a mers singură, ci însoțită de fiica sa. Șatena și Isabela i-au făcut o surpriză plăcută Mioarei Roman în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie fiica lui Petre Roman a mărturisit că este mulțumită de felul în care este îngrijită fosta profesoară de limba arabă. Ce-i drept, vedeta și-a găsit mama cu zâmbetul pe buze și aranjată pentru o plimbare.

Zis și făcut! Isabela, fiica șatenei a demonstrat că este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Fata a fost cea care s-a ocupat de bunica sa și a împins căruciorul cu care Mioara Roman se deplasează acum.

ADVERTISEMENT

„Am venit la mama și Isa o scos-o la o plimbare. Pe mama am găsit-o bine, zâmbitoare, machiată și în super formă. A găsit Isa acuarelele aici la mama și s-a apucat de pictat.  Petrecem timp de calitate cu mama la plimbare. 

Isa e cea care se ocupă de plimbarea mamei. Vă spun pe cuvânt, mama arată fabulos. Face multe exerciții și mișcare pentru recuperare zilnic și asta îi dă energie și o stare bună.

ADVERTISEMENT

Doamnele infirmiere au machiat-o azi și este ca o floare!”, a mărturisit Oana Roman pe pagina de Instagram.

Oana Roman, atentă la nevoile mamei sale, Mioara

Oana Roman este foarte atentă la nevoile mamei sale, Mioara Roman, mai ales de când se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

ADVERTISEMENT

În plus, influencerița are grijă să poarte în continuare mască de protecție atunci când o vizitează pe femeia care i-a dat viață, la fel și fiica sa.

ADVERTISEMENT