Life

Oana Roman, imagine emoționantă cu mama ei. Cum a surprins-o pe Mioara Roman în centrul de îngrijire unde locuiește

Oana Roman, imagine emoționantă cu mama ei, din centrul de îngrijire unde locuiește aceasta. Vedeta a postat o fotografie în care apare alături de Mioara Roman.
13.07.2022 | 20:10
Oana Roman imagine emotionanta cu mama ei Cum a surprinso pe Mioara Roman in centrul de ingrijire unde locuieste
Oana Roman, imagine emoționantă cu mama ei. Foto: Colaj Fanatik / Facebook ș i captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Oana Roman a postat o imagine emoționantă cu mama ei, Mioara Roman, care se află într-un centru de specialitate, unde este îngrijită corespunzător.

Oana Roman, imagine emoționantă cu mama ei

Oana Roman a postat o imagine emoționantă alături de mama ei, la care a fost în vizită și a postat totul pe rețelele de socializare cu dorința de a le arăta fanilor ce relații strânse există între ea și Mioara Roman.

ADVERTISEMENT

Mioara Roman locuiește acum la un centru de îngrijire, unde primește asistența de specialitate de care are nevoie, dar chiar și așa, fiica ei, Oana Roman, nu uită să o viziteze cât de des poate, de mai multe ori pe săptămână, după cum chiar aceasta mărturisea.

Mioara Roman a trecut prin mai multe probleme de sănătate și chiar și acum se confruntă cu unele boli, dar un lucru care o face fericită de fiecare dată pe aceasta este faptul că cele mai dragi persoane din viața ei vin în vizită.

ADVERTISEMENT

Astfel, Mioara Roman s-a bucurat foarte mult când a văzut-o pe fiica ei și și-a arătat aprecierea printr-un gest frumos, ținând-o de mână pe fiica ei, Oana Roman.

„Mama! Tot ea mă ține de mână!”, a fost mesajul postat de Oana Roman pe rețelele de socializare, unde le-a arătat fanilor apropierea emoționantă dintre ea și Mioara Roman.

ADVERTISEMENT
Oana și Mioara Roman
Oana și Mioara Roman. Foto: Instagram

Ce probleme de sănătate are Mioara Roman

Oana Roman a dezvăluit că mama ei are numeroase probleme de sănătate, dintre care unele pe partea neurologică.

Mai mult decât, atât Mioara Roman a suferit și mai multe accidente vasculare cerebrale și nu își mai poate mișca deloc mâna dreaptă, având o pareză.

ADVERTISEMENT

„Are destule probleme de sănătate. Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme are țin de partea neuronală.

A făcut o serie de mici accidente vasculare. Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii La Măruță de la Pro TV.

ADVERTISEMENT