Life

Oana Roman, impresionată de gestul fostului soț. Cu ce a făcut-o Marius Elisei să plângă

Oana Roman a fost surprinsă plăcut de fostul partener de viață, cu care a fost căsătorită timp de 7 ani. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a lăcrimat datorită cadoului primit de la Marius Elisei.
17.06.2021 | 15:34
Oana Roman impresionata de gestul fostului sot Cu ce a facuto Marius Elisei sa planga
ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că este impresionată de gestul fostului ei soț, care încearcă să-i facă pe plac de când au divorțat la începutul anului. Se pare că bărbatul este foarte atent la nevoile șatenei și știe ce îi trebuie.

Așa se face că Oana Roman a primit un lucru important de la partenerul de viață, un obiect de care se folosește zilnic și care o ajută enorm în afacerea pe care o desfășoară în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de un cadou cu care Marius Elisei a făcut-o să plângă până la lacrimi, după ce o zi întreagă a trecut prin mai multe situații neplăcute.

Oana Roman, surprinsă plăcut de Marius Elisei. Ce cadou impresionant i-a făcut fostul soț

Oana Roman a primit un telefon de ultimă generație, cadou care i-a înseninat ziua care tocmai se încheiase, vedeta dezvăluind că nu se aștepta să aibă parte de o asemenea bucurie, care să o facă să plângă.

ADVERTISEMENT

„Am avut o zi groaznică și am ajuns acasă și am găsit asta…Și acum plâng în hohote de bucurie pentru că îmi doream mult de tot să-mi schimb telefonul.

Mulțumesc Marius Elisei din toată inima mea ruptă în bucăți, dar plină de iubire”, a scris șatena pe pagina sa de Instagram, unde apare și niște flori.

ADVERTISEMENT

Acesta nu este primul gest impresionant pe care Marius Elisei îl face pentru fosta sa soție. Bărbatul încearcă să reintre în grațiile vedetei căreia îi cumpără frecvent buchete superbe de flori.

Oana Roman și Marius Elisei, împăcare dulce la 4 luni de la divorț

Vedeta și fostul partener de viață petrec tot mai mult timp împreună, dovadă că despărțirea i-a făcut să se gândească mai bine ce vor unul de la celălalt. Ei s-au împăcat și chiar au sărbătorit zilele trecute un eveniment important pentru ei.

ADVERTISEMENT

15 iunie este o dată pe care cei doi nu o vor uita niciodată, asta pentru că este ziua în care au făcut cununia civilă, în anul 2014, dar și botezul fiicei lor, Izabela.

Cu această ocazia Marius Elisei i-a transmis Oanei Roman un mesaj emoționant, în timp ce fiica fostului premier Petre Roman a publicat o imagine de la nunta de acum 7 ani.

„Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși, a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost.

M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu că a fost greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea noastră trebuie să primeze în viață! Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide!

Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!”, este mesajul lăsat de șatenă în mediul virtual.

ADVERTISEMENT