Life

Oana Roman, în depresie la numai 13 ani. Cum a ajuns fiica lui Petre Roman în situația asta

25.03.2021 | 15:10
Oana Roman in depresie la numai 13 ani Cum a ajuns fiica lui Petre Roman in situatia asta
ADVERTISEMENT

Oana Roman a trecut prin momente dificile în copilărie, deși toată lumea crede că a avut totul din partea familiei. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că a suferit de depresie la vârsta de 13 ani, când nu a înțeles de ce nu mai era prioritatea tatălui. 

Vedeta a avut parte de cea mai bună educație din partea părinților, însă tot are ceva să le reproșeze, și anume că la Revoluție au considerat că politica este o prioritate, ea fiind lăsată pe locul secund. Șatena a fost extrem de afectată de această decizie și nu a înțeles nimic din ce i se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Singura modalitate care a făcut-o să meargă înainte și să devină femeia puternică din prezent a fost faptul că și-a luat un animal de companie. Oana Roman și-a găsit un suflet, care să înlocuiască dragostea pe care nu o mai primea de la Petre Roman.

Oana Roman, copilărie dificilă. Fiica lui Petre Roman a suferit de depresie

Oana Roman a povestit momente delicate din copilărie într-un podcast acordat fostului prezentator Mihai Morar, căruia i-a mărturisit că a fost la un pas să-și ia viața. Vedeta a trecut prin clipe dificile, simțind că a pierdut dragostea părinților în favoarea politicii.

ADVERTISEMENT

„Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment.

Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă.

ADVERTISEMENT

Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine”, a mărturisit Oana Roman în podcast-ul lui Mihai Morar.

Șatena a trecut prin multe în copilărie odată cu căderea comunismului, tatăl ei implicându-se în lumea politică enorm. Acela a fost momentul în care vedeta s-a trezit singură, părinții fiind plecați de acasă de dimineața până seara. Din păcate, toate acestea au afectat-o.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman a trecut printr-o depresie severă pe când avea numai 13 ani, mărturisind că a reușit să o trateze destul de târziu. Oana Roman a mers la psihiatru undeva după vârsta de 30 de ani, reușind să treacă peste traumele trecutului fără să ia medicamente.

„M-a afectat, pentru că m-a aruncat într-o depresie profundă, acută și gravă, de niște proporții greu de imaginat. La 13 ani jumătate nu înțelegi ce trebuie să faci cu o depresie acută. Greu am înțeles.

Eu îmi doream să se termine, să ne întoarcem înapoi, să se întâmple ca și cum nu ar fi fost.  Acesta era gândul meu zi de zi, eu nu voiam să fiu acolo. În casă nu vorbea nimeni cu mine, tata nu a venit acasă vreo două luni, al a dormit la Guvern, venea poate jumătate de zi sau o noapte.

Mama stătea mult cu el la Guvern, prioritatea lor din acel moment a fost să salveze țara. Mama se ocupa de partea socială, ei erau ocupați”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT