Life

Oana Roman, în lacrimi pe internet. Ce a pățit vedeta: ”M-a emoționat tare”

Oana Roman a fost surprinsă într-o ipostază nu tocmai obișnuită. Vedeta s-a filmat în lacrimi, pe internet. Ce a pățit această? Aflăm chiar de la ea.
18.01.2023 | 17:36
Oana Roman in lacrimi pe internet Ce a patit vedeta Ma emotionat tare
Oana Roman, în lacrimi pe internet. Ce a pățit vedeta. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a reușit să adune o adevărată comunitate pe contul personal de Instagram.

Oana Roman, emoționată până la lacrimi

Vedeta își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa și așa a făcut-o și de această dată, chiar dacă s-a afișat cu lacrimi în ochi.

Oana Roman a avut parte de un episod emoționant în viața ei, care a făcut-o să plângă. Într-o postare pe pagina personală de Instagram, vedeta le-a povestit urmăritorilor săi că este vorba despre o persoană, care a reușit să o motiveze în cursul zilei de astăzi, mai mult ca oricând.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceasta a ținut să îi mulțumească public persoanei respective pentru energia pozitivă pe care i-a transmis-o, dar și pentru că i-a făcut ziua mai frumoasă.

”Am lacrimi. Dar de emoție pozitivă, nu de supărare. Un om m-a motivat azi, deși el spune că eu sunt motivația lui, atunci când crede că nu mai poate, zice dacă ea poate, pot și eu.

ADVERTISEMENT

Și m-a emoționat tare. Mulțumesc!”, a spus Oana Roman, pe Instagram, într-o filmare în care se vede cum lăcrimează.

Oana Roman, încurajată de fanii săi

Mai departe, vedeta a mai dezvăluit că persoana respectivă nu a fost singura care i-a făcut ziua mai frumoasă.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a publicat mai multe mesaje pe care le-a primit din partea fanilor săi, fiecare în parte încurajând-o să își depășească toate problemele pe care le are în viața de zi cu zi.

Vedeta a mai adăugat că atunci când trece printr-o perioadă dificilă, fanii săi sunt cei care îi dau putere și o ajută să depășească fiecare moment neplăcut.

ADVERTISEMENT

”Și tot curg mesaje de la voi care mă emoționează foarte tare. Când am zile grele, voi îmi dați atâta putere, încât simt că pot zbura!”, a mai spus vedeta.

Menționăm faptul că Oana Roman are o comunitate numeroasă de fani. Aceasta este urmărită de mai bine de 260.000 de persoane și evident că nu toți o susțin.

Nu de puține ori s-a întâmplat ca vedeta să fie criticată de internauți, fie pentru modul în care se afișează pe internet, fie pentru anumite comentarii făcute.

Chiar și așa, Oana Roman reușea să treacă peste fiecare astfel de moment și să rămână cu zâmbetul pe buze, iar asta o spunea chiar ea la un moment dat tot pe contul său de socializare, când dezvăluia că nu este deloc afectată de ce spun gurile rele.

ADVERTISEMENT
Tags: