Life

Oana Roman în război cu autoritățile. De ce s-a revoltat vedeta: „M-a luat la mișto”

Oana Roman și-a vărsat năduful pe Instagram. Fiica fostului premier a ajuns să se certe cu autoritățile pe internet. Ce a pățit.
21.05.2023 | 16:23
Oana Roman in razboi cu autoritatile De ce sa revoltat vedeta Ma luat la misto
Oana Roman a povestit ce Instagram ce o deranjează. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman nu s-a putut abține și a ajuns să-și verze năduful pe internet chiar în zi de sărbătoare. De Sfinții Constantin și Elena, vedeta a dezvăluit că se confruntă cu o problemă pe care nu a putut să o rezolve în alt mod.

Oana Roman, revoltată pe internet

Atunci când are o problemă, Oana Roman preferă să discute cu prietenii săi virtuali. Pe internet a anunțat despărțirea de Marius Elisei dar și problemele pe care le are cu sora. De această dată, vedeta le-a declarat război autorităților.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta a dezvăluit că nu mai poate suporta situația din localitatea Tunari, acolo unde locuiește. Oana Roman s-a săturat de camioanele și mașinile de la intrare, care nu ar avea ce să caute în acel loc și vrea să fie mutate.

În plus, Oana Roman susține că a ajuns să se plângă pe internet abia după ce a încercat să poarte un dialog cu primarul din Tunari. Nu doar că nu a avut succes, dar vedeta a afirmat că nici nu a fost luată în serios.

ADVERTISEMENT

„Știu că e sărbătoare și nu e neapărat momentul pentru asta, dar m-am dus la Penny și de mult voiam să fac asta. Așa arată intrarea în comuna Tunari. Așa arată trotuarele, așa se vede când intri. Camioane și mașini abandonate.

DI. primar promisese că va rezolva. Nu a rezolvat nimic. Am încercat dialog cu dânsul, m-a luat la mișto pe Facebook. I-am promis că mă ocup eu să-i fac campanie electorală să vadă lumea ce gospodar e. Încep de azi!”, a scris vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Oana Roman instagram tunari stradă neasfaltată mașini camioane parcare
Oana Roman i-a declarat război primarului din Tunari.
Sursa foto: Instagram

„Toată strada e spartă”

Mai mult, fata fostului premier al României- Petre Roman- a dezvăluit că pe strada pe care locuiește împreună cu fiica sa, nu au nici măcar asfalt sau trotuar. Oana Roman nu mai poate accepta această situație și s-a hotărât să ia atitudine.

„Pe strada pe care stau nu avem nici măcar trotuar şi toată strada e spartă. Așa arată intrarea în Tunari și așa e strada unde stau eu. Fără trotuar, spartă în bucăţi și distrusă. În 2023 ne luptăm să avem măcar asfalt.

ADVERTISEMENT

Și un trotuar şi să dispară cimitirul de maşini și camioane de la intrare”, a adăugat Oana Roman, profitând de faptul că se bucură de o comunitate impresionantă în mediul online. În plus, a adăugat și imagini pentru a-și susține declarațiile.

ADVERTISEMENT
Tags: