Life

Oana Roman, în vizită la mama sa alături de Marius Elisei. Nu a lipsit nici fiica lor, Isabela

Oana Roman, la clinica unde e internată mama sa. Influencerița a fost însoțită de iubitul ei, Marius Elisei, și de Isabela, fiica lor.
19.12.2022 | 10:25
Oana Roman in vizita la mama sa alaturi de Marius Elisei Nu a lipsit nici fiica lor Isabela
Oana Roman, la clinica unde e internată mama sa. A fost însoțită de iubitul ei, Marius Elisei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a mers recent în vizită la cea care i-a dat viață alături de partenerul de viață, după ce până acum a fost mai mult singură. Nu a lipsit nici copilul lor, după cum a anunțat șatena pe rețelele de socializare.

Oana Roman, la clinica unde e internată mama sa. A fost însoțită de iubitul ei, Marius Elisei

Oana Roman a profitat de ziua liberă de duminică, 18 decembrie 2022, și de vremea rece și a plecat la mama sa, Mioara, care este internată de o perioadă foarte lungă într-un centru de bătrâni din cauza problemelor de sănătare.

ADVERTISEMENT

De această dată influencerița a fost însoțită de iubitul ei, Marius Elisei, cu care aniversează 10 ani de la prima întâlnire. Cei doi sunt foarte apropiați și au trecut peste neînțelegeri, chiar dacă la un moment dat au divorțat.

În plus, fiica lor în vârstă de aproape 9 ani, Isabela, le-a fost alături și a completat tabloul de familie.  Vedeta este foarte fericită că are o relație bună cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

„Prea urâtă vremea, prea mohorâtă. Noi am fost la mama toți trei”, a scris Oana Roman pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare în mașină.

Oana Roman și Marius Elisei, de aproape 10 ani împreună

Oana Roman și Marius Elisei urmează să aniverseze 10 ani de când formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de fiica lui Petre Roman pe social media, unde a mărturisit că este mândră de tot ce a reușit până acum.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie a dezvăluit că vrea ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine de acum înainte și anul următor să fie unul în care visele sale devin realitate.

„Pe 13 ianuarie se vor împlini 10 ani de când ne-am cunoscut! A fost frumos, dar și greu. La nimeni nu e niciodată totul roz mereu. Suntem sănătoși și avem un copil reușit.

ADVERTISEMENT

N-am făcut averi, dar trăim decent! Sper că ce e mai bun abia de acum va urma. E dorința mea de Crăciun”, a notat Oana Roman pe Internet.

ADVERTISEMENT