Life

Oana Roman, incident neplăcut în trafic. Ce i-a făcut un șofer vedetei: ”E plin de melteni, de needucați”

Oana Roman a avut parte de un incident neplăcut în trafic. Vedeta s-a enervat la culme după ceea ce s-a putut întâmpla.
07.06.2023 | 23:32
Oana Roman incident neplacut in trafic Ce ia facut un sofer vedetei E plin de melteni de needucati
Oana Roman, incident neplăcut în trafic. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a avut parte de un incident neplăcut în trafic miercuri. Vedeta le-a povestit totul urmăritorilor săi. Avea treabă prin oraș, însă nu avea să știe că se va enerva atât de tare din cauza unui șofer.

Oana Roman, incident neplăcut în trafic

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate vedete din România. La fel ca și alte persoane publice, aceasta îi ține la curent pe urmăritorii ei cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Fie că este vorba de vești rele, sau vești bune, vedeta este extrem de activă în mediul online. 

ADVERTISEMENT

De această dată însă, se pare că Oana Roman a avut o criză de nervi în timp ce se afla la volanul mașinii ei. Vedeta se consideră ghinionistă având în vedere toate cele întâmplate în urmă cu foarte puțin timp.

Se pare că aceasta nu se înțelege ”prea bine” cu șoferii din București. Mai mult de atât, ea a fost atât de revoltată de atitudinea lor încât a ajuns să îi numească ”nesimțiți, melteni, dar și needucați”.

ADVERTISEMENT

”Azi e miercuri, la mine e ca și cum ar fi marți 13. Am plecat din oraș înapoi în Tunari, din Tunari m-am întors să mă duc în Dorobanți la poștă să iau niște plicuri. Relația mea cu șoferii din traficul din București este din ce în ce mai complicată. Este plin de nesimțiți, de melteni, de needucați”, a povestit Oana Roman.

Ce i-a făcut un șofer vedetei

Și totuși ce a pățit vedeta de a fost atât de revoltată? Aceasta își căuta un loc de parcare. Pentru că știa că nu are șanse să găsească unul liber în apropiere de locul unde avea nevoie să meargă, aceasta s-a depărtat.

ADVERTISEMENT

Și iată că părea că e ziua ei norocoasă. A găsit un loc de parcare disponibil, destul de departe de locație, iar deși era nevoită să meargă pe jos, asta nu a fost o problemă pentru ea. Lucrurile aveau să se schimbe în momentul în care un șofer nu a lăsat-o să parcheze.

Mai mult de atât, acesta a blocat-o pe vedetă și a parcat chiar el în locul liber, ceea ce a scos-o din minți pe Oana Roman.  ”După ce m-am învârtit să găsesc un loc de parcare, am hotărât să mă parchez foarte departe și să merg pe jos.

ADVERTISEMENT

Am găsit un loc unde trebuia să parchez lateral dreapta. Am semnalizat și domnul din spate a venit până în fundul meu, nu m-a lăsat să parchez. Domnul s-a parcat în locul meu.”, a mai scris Oana Roman pe Instagram.

Și nu este prima oară când vedeta se confruntă cu situații neplăcute. Anterior, aceasta s-a arătat revoltată de modul în care arată trotuarele din zona în care locuiește. Tot atunci, ea le cerea socoteală autorităților. 

ADVERTISEMENT
Tags: