Life

Oana Roman, înfuriată de ÎPS Teodosie. “Acestor oameni le spun niște forme de viață”

Ultimele declarații făcute de ÎPS Teodosie au înfuriat-o pe Oana Roman. Vedeta a decis să-i răspundă printr-un mesaj dur postat pe pagina sa de socializare.
13.01.2022 | 11:12
Oana Roman infuriata de IPS Teodosie Acestor oameni le spun niste forme de viata
Oana Roman, înfuriată de ÎPS Teodosie
ADVERTISEMENT

Declarațiile făcute de Arhiepiscopul Tomisului, Înaltpreasfințitul Teodosie,  i-a înfuriat pe mulți.

Acesta a spus în ajunul Bobotezei că femeile aflate în perioada “neputinței lunare” nu pot lua Aghiasmă sau anafură.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a răbufnit și a postat un mesaj extrem de dur la adresa ÎPS Teodosie.

Oana Roman, înfuriată de ÎPS Teodosie. “Acestor oameni le spun niște forme de viață”

Arhiepiscopul Tomisului, Înaltpreasfințitul Teodosie, a făcut o serie de declarații extrem de controversate care i-au scandalizat pe mulți. Nu este pentru prima dată când acesta stârnește un val de nemulțumire.

De această dată, ÎPS Teodosie a susținut că femeile care se află în perioada menstruației nu pot lua nici Agheasmă, nici anafură de Bobotează. 

ADVERTISEMENT

“În perioada neputinței femeii nu poate lua nici Aghiasmă, nici anafură, nici măcar Aghiasmă Mică, darămite Aghiasmă Mare.

Dar dacă are perioada în timpul sărbătorii Bobotezei, coincide cu cele opt zile, ea nu poate lua Aghiasmă. Trebuie să compensăm, Dumnezeu întotdeauna compensează, se ia trei zile după această perioadă, Aghiasmă Mare, pentru că în perioada aceasta s-a rugat, poate a venit și la Biserică, că nu e interzis femeilor care au neputința aceasta firească lunară să vină la biserică, să nu meargă spre altar, să nu sărute Sfintele icoane, să nu ia Aghiasmă și anafură.

ADVERTISEMENT

Dar la biserică poți să vii, că nu este interzis să te rogi”, a spus ÎPS Teodosie la Radio Dobrogea.

Declarația a înfuriat-o pe Oana Roman. Vedeta a decis imediat să-i răspundă și a postat pe contul său de socializare un mesaj extrem de dur.

ADVERTISEMENT

“Am văzut aberațiile pe care le debitează nu știu ce episcop de pe la Constanța, nu știu ce titlu, funcție are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitivă, mai jos decât Evul Mediu.

Eu acestor oameni le spun niște forme de viață. Pentru că-s niște forme de viață, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun și nevertebrate, pentru că eu cred că cea mai joasă specie sunt nevertebratele”, a spus Oana Roma pe contul său de Instagram.

Mai mulți internauți au reacționat imediat și i-au scris Oanei Roman mesaje prin care o susțin.

ADVERTISEMENT