Life

Oana Roman își duce mama într-un centru pentru vârstnici: “Locul este de cinci stele”. Suma fabuloasă pe care o plătește

24.03.2021 | 11:03
Oana Roman isi duce mama intrun centru pentru varstnici Locul este de cinci stele Suma fabuloasa pe care o plateste
Oana Roman își internează mama într-o clinică specializată în îngrijirea vârstinicilor. Sursă foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Mioara Roman (80 ani) își va petrece următoarea perioadă în unul dintre cele mai performante centre medicale, inaugurat recent în București. Fiica ei, Oana Roman, a semnat deja contractul pentru a-și muta mama în “primul oraş medical” din România.

Mioara Roman și-a petrecut ultimele luni mai mult pe mâna medicilor. A fost supusă mai multor intervenții medicale, iar, în prezent, se află în îngrijirea fiicei sale, Oana Roman. Implicată în numeroase proiecte profesionale, fiica fostului premier al României nu reușește să petreacă, însă, mult timp cu mama ei, care are nevoie de suport emoțional, dar și de îngrijire specializată. Astfel, Oana Roman a decis să-și interneze mama, temporar, în una dintre cele mai performante clinici din țară.

ADVERTISEMENT

Complexul în care va sta Mioara Roman este dezvoltat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați și îmbină un centru integrat de oncologie și recuperare, cu un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi.

În cadrul centrului de îngrijire, pe lângă serviciile medicale de calitate, Mioara Roman va avea la dispoziție mai multe spații în care să-și petreacă timpul, de la centrul de recuperare si wellnes până la restaurant, cafenea sau magazine.

ADVERTISEMENT

Oana Roman își internează mama într-un centru pentru îngrijirea vârstnicilor

Pachetul pentru care Oana Roman a semnat este unul de lux. FANATIK.RO  a aflat că un abonament lunar – care cuprinde cazare, servicii medicale, masa, curăţenia, serviciile de înfrumuseţare – costă cel puțin 2500 de euro.

Cel mai probabil, Oana Roman o să obțină o reducere considerabilă, așa cum se întâmplă în cazul vedetelor care promovează produse sau servicii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Am făcut un lucru foarte bun, am fost să semnez contractul pentru a o duce pe mama la un centru, unde să poată face recuperare pentru afecțiunile de care suferă, mai ales Parkinsonul. Mama o să stea acolo probabil o lună de zile, ca să-și poată face diverse proceduri și tratamente. Sunt foarte fericită că pot să fac asta pentru ea. Acolo este un loc în care sunt și rezidenți permanenți, care au nevoie de îngrijiri. Locul este 5 stele plus, arată extraordinar, și sunt foarte fericită că ea poate sta acolo. 

Acel loc este un centru medical care arată cu adevărat ca un hotel de cinci stele, ca un resort de lux din orice stațiune în care mergeți în vacanță. Are și policlinică, și restaurante, și cafenele și de toate. Sunt foarte fericită că am găsit un loc în care mama poate să primească îngrijiri și să își poată reveni”, le-a mărturisit Oana Roman prietenilor din mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Oana Roman este convinsă că starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, o să se îmbunătățească semnificativ, mai ales că în “noua casă”, o să primească îngrijiri de la cei mai buni specialiști, într-un mediu de lux, în care o să interacționeze cu mai multe persoane vârstnice și nu numai.

Așa arată una dintre camerele centrului medical în care o să fie internată Mioara Roman. Sursă foto: Facebook
Așa arată una dintre camerele centrului medical în care o să fie internată Mioara Roman. Sursă foto: Facebook
Imagini cu
Imagini cu “Primul oraș medical din România”. Construcția a durat 5 ani, iar investiția se ridică la 60 de milioane de euro
ADVERTISEMENT
Tags: