Life

Oana Roman își va face o nouă operație la abdomen. Motivul pentru care este nevoită să apeleze la intevenția chirurgicală

Oana Roman a făcut un anunț surprinzător legat de starea sa de sănătate, precizând că este gata să ajungă pe masa de operație.
06.10.2021 | 16:24
Oana Roman isi va face o noua operatie la abdomen Motivul pentru care este nevoita sa apeleze la inteventia chirurgicala
ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit că își va face o nouă operație la abdomen, intervenția chirurgicală fiind necesară pentru ea. În trecut, a suferit trei intervenții în zona respectivă.

Fiica lui Petre Roman va face o operație de abdominoplastie, medicul urmând să îndepărteze surplusul de piele rămas încă de la nașterea fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a anunțat că operația este programată pentru luna noiembrie. Intervenția vedetei se va efectua la o clinică privată din București.

Oana Roman, pe masa de operație. Ce intervenție își face vedeta și de ce

Oana Roman a făcut deja toate investigațiile necesare intervenției chirurgicale care va îndepărta tăietura rămasă după operația de cezariană de acum 6 ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, șatena este optimistă și se bucură că bucata de piele inestetică acum nu se mai vedea deloc peste numai o lună.

„Eu în zona abdomenului am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare și urâtă. Nu am voie să fac nici proceduri în acea zonă, pentru că acolo organele trebuie să stea liniștite.

ADVERTISEMENT

Eu sunt tăiată de deasupra buricului până jos, de sus în jos. Tăietura va dispărea în urma operației pe care o voi suferi, pentru că bucata respectivă de piele se taie. Și buricul e tăiat.

Trebuie făcută o operație estetică un pic. O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată la operație. Am făcut toate analizele și un CT. Sunt pregătită!”, a mărturisit Oana Roman, în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, la un pas de tragedie după nașterea fiicei sale, Izabela

Șatena este nevoită să recurgă la această intervenție chirurgicală din cauza operației de cezariană suferită atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa, Maria Izabela.

Vedeta a fost la un pas să-și piardă viața din cauza unui medic căruia i-a fost pacientă timp de 15 ani. Din păcate, ulterior a avut nevoie de mai multe intervenții.

Situația delicată a făcut-o pe Oana Roman să ajungă de multe ori la spital, la un moment dat declarând că și-ar mai dori un copil, dar nu știe dacă mai poate.

ADVERTISEMENT