Life

Oana Roman, jignită în ultimul hal pe internet. Ce mesaj a putut să primească

Oana Roman a fost din nou ținta unor jigniri aspre pe internet. Mesajul primit de vedetă însă este unul de-a dreptul uluitor de această dată.
15.10.2022 | 15:24
Oana Roman jignita in ultimul hal pe internet Ce mesaj a putut sa primeasca
Reacția Oanei Roman la jignirea primită din partea unei femei. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Este deja bine cunoscut faptul că Oana Roman a fost nu de puține ori, ținta unor jigniri din partea internauților. Chiar și așa, vedeta mărturisea la un moment dat că s-a obișnuit cu actuala situație.

Oana Roman, din nou ținta unor jigniri incalificabile

Totul până de curând. Oana Roman a primit un mesaj din partea unei femei care a surprins-o total. Deși credea că le-a auzit pe toate, fiica lui Petre Roman nu se aștepta niciodată să primească o astfel de ”urare”.

ADVERTISEMENT

Obișnuită fiind cu glumele făcute pe seama greutății sale, sau criticile primite pentru pozele editate, Oana Roman a încercat să treacă și peste acest mesaj, într-un stil cât se poate de amuzant.

”Asta cu panaramă e nouă. Primisem toate jignirile posibile, dar panaramă încă nu. Acum am bifat-o și pe asta.”, a fost reacția Oanei Roman la criticile venite din partea unei femei.

ADVERTISEMENT

Și nu e de mirare că fiica lui Petre Roman are toleranță. Aceasta a primit de-a lungul anilor fel de fel de mesaje jignitoare din partea internaților, atât pe pagina de Facebook, cât și pe cea de Instagram.

Mai mult de atât, acum ceva timp, vedeta povestea că a ajuns să primească chiar și mailuri în care este jignită, iar anumite persoane au creat și grupuri pe Facebook în care o critică. Acest lucru nu a afectat-o însă deloc, spune chiar ea.

ADVERTISEMENT

Oana Roman nu mai este afectată de jignirile de pe internet

Oana Roman nu îi cunoaște pe cei care obișnuiesc să facă acest lucru și chiar nu o mai deranjează deloc ce se întâmplă, având în vedere faptul că este mulțumită cu ea însăși, dar și cu greutatea la care a ajuns.

”Sunt niște oameni pe care nici nu vreau să îi caracterizez în vreun fel. Au făcut niște grupuri din astea, în care comentează persoane publice, nu numai pe mine, au în vizor mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Pe mine mă interesează cumva prea puțin. Atâta timp cât nu îi cunosc, nu îi știu, să stea ei acolo, în colțul lor. Nu sunt chestii publice, ci cumva între ei acolo, nu îmi dau seama.”, a spus Oana Roman la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT