Life

Oana Roman l-a surprins pe Marius Elisei într-o ipostază emoționantă. Vedeta a făcut totul public

Ipostaza emoționantă în care l-a surprins Oana Roman pe Marius Elisei. Vedeta a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare.
07.04.2023 | 22:58
Oana Roman la surprins pe Marius Elisei intro ipostaza emotionanta Vedeta a facut totul public
Oana Roman si Marius Elisei s-au despărțit la începutul acestui an. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la începutul acestui an, dar au rămas în relații bune, de dragul fiicei lor, Isabela. Drept dovadă, ipostaza în care vedeta l-a filmat de curând pe fostul ei partener. Imaginile au fost făcute publice pe rețelele de socializare.

Cum l-a surprins Oana Roman pe Marius Elisei. Ipostaza este una emoționantă

Oana Roman și Marius Elisei au mers vineri cu fiica lor la medic. Ei au dus-o pe cea mică la pediatru, pentru a i se recolta analize. La un moment dat, Marius Elisei o îmbrățișează pe Isabela, pentru a o încuraja, înainte de a i se lua sânge.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman a filmat episodul de tandrețe dintre Isabela și tatăl ei și a explicat fanilor că aceasta nu poate merge la doctor, să i se facă analize, fără a avea susținerea lui Marius Elisei. În imagini, fetița își cuprinde cu mult drag părintele.

Marius Elisei si fiica lui
Marius Elisei, în brațe cu fiica lui, la spital. Sursa foto: captură Instastory

 

”Am ajuns la control la pediatra Isei. Nu acceptă să i se recolteze analize decât cu tatăl ei lângă ea ❤️”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii, care au luat puțin prin surprindere fanii, știind că Marius Elisei și Oana Roman au ales să meargă pe căi separate.

ADVERTISEMENT

Fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei merge la psiholog

În urmă cu două luni, mai exact, Oana Roman și Marius Elisei și-au anunțat despărțirea. După acest episod, Isabela ar fi fost afectată așa că în prezent merge la psiholog, pentru a înțelege mai bine de ce părinții ei nu mai locuiesc împreună.

Oana Roman a precizat tot pe rețelele de socializare că chiar Isabela și-a exprimat dorința de a discuta cu un specialist, deoarece sunt detalii pe care nu le poate împărtăși decât cu cineva care i-ar putea cel mai bine înțelege trăirile sale din prezent.

ADVERTISEMENT

”Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat.

Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune așa cum i-ar spune cuiva și culmea este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana”,  a mai transmis Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la începutul lui 2023, după ce s-au împăcat, în 2022, în urma episodului de divorț, din 2021. Atunci, părea că nimic nu-i va mai putea readuce unul lângă altul. Deși erau împăcați, nu s-au recăsătorit.

ADVERTISEMENT