Life

Oana Roman, la capătul puterilor. Totul despre relația cu tatăl ei: „Nu mai sunt fata lui Petre Roman”

Oana Roman și-a deschis sufletul într-un interviu emoționant pe Youtube. Vedeta a vorbit despre relația cu tatăl ei, Petre Roman, printre altele.
20.09.2021 | 12:22
Oana Roman la capatul puterilor Totul despre relatia cu tatal ei Nu mai sunt fata lui Petre Roman
ADVERTISEMENT

Oana Roman a izbucnit în lacrimi într-un interviu recent, în care a vorbit despre relația aproape inexistentă dintre ea și tatăl ei.

Soția lui Marius Elisei a făcut o serie de mărturisiri despre viața, despre copilăria pe care a avut-o și despre motivele care au dus la distanțare în familia ei.

ADVERTISEMENT

Oana a spus că de foarte mulți ani nu se mai consideră fata lui Petre Roman, așa cum a devenit cunoscută. Fosta prezentatoare de televiziune a relatat că a încercat de multe ori să se apropie de fostul premier al României. Încercările ei au eșuat de fiecare dată.

Oana Roman, dezvăluiri zguduitoare despre Petre Roman

„De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură. 

ADVERTISEMENT

Nu-mi lua bilet să vin acasă în toate vacanțele. Nu își permitea. Mă rog, așa mi-a spus. Știi ce mi-a spus? Nu mai poți? Înseamnă că nu ești în stare”, a spus Oana Roman.

Cea mai dură declarație din interviul despre tatăl ei a venit imediat: „Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman. Nu am făcut compromisuri. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată”.

ADVERTISEMENT

Divorțată, dar împreună cu Marius Elisei

Oana spune că nu a vrut să profite de poziția socială a tatălui ei și că tot ce a realizat a fost pe forțele sale. Nu i-a cerut niciodată bani de nimic, cu toate că uneori situația ei financiară nu a fost tocmai roz.

Vedeta a făcut câteva dezvăluiri și despre relația cu Marius Elisei, una cu năbădăi timp de mai mulți ani. Oana a spus că nu are nicio probă că a fost înșelată de bărbatul ei și nici nu s-a simțit neglijată.

ADVERTISEMENT

Cei doi au divorțat la notar, însă locuiesc împreună. Oana a mai preciza că a făcut multe eforturi pentru ca relația ei să nu dispară de tot, mai ales că are o fetiță împreună cu Marius.

Interviul integral acordat de fiica fostului premier al României, Petre Roman, jurnalistului Mihai Ghiță va fi difuzat de la ora 19:00 pe canalul de Youtube theXclusive al Kanal D.

ADVERTISEMENT