News

Oana Roman, lăudată de Iulia Albu! Rochia care a uimit-o! “Nu credeam vreaodată să ajung să spun asta” FOTO

01.04.2019 | 09:52
Oana Roman laudata de Iulia Albu Rochia care a uimito Nu credeam vreaodata sa ajung sa spun asta FOTO

Iulia Albu a lăudat-o pentru prima oară pe Oana Roman. Se pare că cea din urmă și-a ales vestimentația bine, astfel că fosta soție a designer-ului de pantofi a rămas uimită pentru remarca făcută chiar de ea. „Wow și Bau cu bucurie îți intră în traistă ție! Nu credeam vreodată să ajung să spun asta, dar, iată, a venit acea zi”, a afirmat fashion-editorul, în cadrul unei postări de pe blogul său. Care a fost ținuta aleasă de Oana?

Oana Roman a fost lăudată de Iulia Albu

Iulia Albu, cea care critică aspru aparițiile vedetelor la diverse evenimente, și-a expus opinia în privința ultimelor vestimentații alese de Oana Roman în public. Aceasta a fost plăcut surprinsă să observe faptul că piesele alese au fost fix pentru corpul său, astfel că au avantajat-o din plin.

“Oana Roman marchează cea mai decentă apariție a ei de până acum într-o rochie care îi conferă o siluetă statuară și un glam, imposibil de sesizat, în contextul acelui machiaj specific perioadei Genius, dar pe care nu îl putem totuși ignora!”,  a spus fashion-editorul.

Vestimentațiile alese de Oana Roman care au fost apreciate de Iulia Albu
Vestimentațiile alese de Oana Roman care au fost apreciate de Iulia Albu

“Oana, să te bucuri de acest WOW”

“Să îl ții aproape pentru că nu se știe niciodată cănd mai prindem unul! Și dacă tot îl ții atât de aproape, ține și un BAU pentru ținuta aceea chixo-comică cu ochelarii pe cap din poză de lângă”, a scris Iulia Albu despre Oana Roman pe blogul său. În majoritatea cazurilor în care fashion editor-ul a comentat aparițiile Oanei, aceasta nu a fost deloc mulțumită.

Deseori i-a preproșat faptul că nu-și alege vestimentații care să se potrivească formei corpului său sau kilogramelor. De asemenea, nici în materie de make-up nu a excelat vreodată, iar, în ceea ce privește părul,  criticul nu a avut prea multe de comentat.

Tags: