Life

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale: „Îmi era foarte dor de ea”

Oana Roman a oferit noi informații despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, în prezent internată într-un centru de recuperare pentru vârstnici.
07.12.2021 | 22:19
Oana Roman noi detalii despre starea de sanatate a mamei sale Imi era foarte dor de ea
ADVERTISEMENT

Oana Roman a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei ei, Mioara Roman, internată într-un centru de recuperare. Fiica lui Petre Roman a vizitat-o pe cea care i-a dat viață pentru că îi era foarte dor de ea.

Mioara Roman a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. De câteva ori, aceasta chiar a ajuns pe masa de operația din cauza unor afecțiuni care au necesitat intervenția chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman le-a povestit internauților despre cum se simte mama ei. Soția lui Marius Elisei a mers să o viziteze pe Mioara Roman la clinica de recuperare în care este internată de câteva luni.

Vedetei îi era foarte dor de mama ei, iar în ultima vreme nici nu a avut timp să o viziteze din cauza programului încărcat.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman este mulțumită de felul în care este îngrijită Mioara Roman la clinica respectivă. Pacienții fac regulat gimnastică, dar și kinetoterapie și masaj.

„Într-un final am venit la mama pentru că îmi era foarte dor de ea şi mă simt mult mai bine. Trebuie să aştept puţin pentru că mama este la ora de gimnastică.

ADVERTISEMENT

Înainte de masă au ora de gimnastică, înainte de gimnastică sau după nu ştiu exact, face kinetoterapie şi masaj, apoi au o ora de gimnastică în fiecare zi.

Aştept să termine gimnastica, apoi să stau puţin de vorbă cu ea. Aici lucrurile sunt foarte bine organizate şi îngrijirea este una realmente impecabilă”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Oana Roman
Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Sursa foto: Instagram

Mioara Roman, în vârstă de 81 de ani, a trecut prin momente dificile în ultimii ani. Fosta soție a lui Petre Roman a ajuns de multe ori pe mâinile medicilor pentru diverse tratamente și intervenții chirurgicale.

Oana și Catinca Roman au decis să o interneze pe mama lor într-un centru pentru vârstnici pentru a primi îngrijiri medicale adecvate.

Catinca Roman a declarat recent, în exclusivitate pentru FANATIK, că mama ei se simte mai bine și că au găsit medicul psihiatru potrivit pentru ea.

„Mama mea este bine acum. A avut un tratament greșit care i-a agravat starea. Am găsit o psihiatră mai bună”, a declarat Catinca Roman pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT