Life

Oana Roman a dat cărțile pe față. Din ce face bani soțul ei, Marius Elisei

Oana Roman (45 de ani) a spus adevărul despre veniturile pe care le are partenerul ei de viață, Marius Elisei, care în trecut a încercat mai multe meserii.
01.12.2021 | 07:59
Oana Roman a dat cartile pe fata Din ce face bani sotul ei Marius Elisei
Oana Roman, adevărul despre veniturile lui Marius Elisei. Ce a dezvăluit vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul soț al vedetei și actualul iubit a lucrat în urmă cu ceva vreme ca șofer de taxi. Ulterior, bărbatul și-a încercat norocul la o florărie destul de cunoscută în București.

Întrebarea este ce face în prezent Marius Elisei? Ei bine, șatena a dat cărțile pe față și a dezvăluit din ce face bani tatăl fiicei sale, Izabela.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a subliniat faptul că veniturile familiei vin din firma de haine pe care au deschis-o înainte să divorțeze la notar, la începutul anului acesta.

Oana Roman, adevărul despre veniturile lui Marius Elisei. Ce a dezvăluit vedeta

Concret, Oana Roman și Marius Elisei își câștigă existența din site-ul cu obiecte vestimentare pe care l-au deschis în urmă cu aproximativ un an.

ADVERTISEMENT

„Cred că am explicat de foarte multe ori că avem o afacere de care ne ocupăm amândoi și care este sursa noastră principală de venit.

Sunt recunoscătoare pentru tot. Sunt recunoscătoare pentru familia pe care o am, pentru tot ce am reușit să construiesc în viața asta.

ADVERTISEMENT

Totul e pe principiul pe care l-am învățat de la tata: ce este mai bun d-abia de acum urmează”, a spus vedeta pe Instagram.

Mai mult decât atât, fiica fostului premier al României Petre Roman este foarte mulțumită de partenerul ei de viață și de felul în care se ocupă de bunăstarea lucrurilor.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, surprinsă de Marius Elisei. Ce gătește bărbatul

Marius Elisei este cel mai gătește în casa celor doi, nu de puține ori vedeta fiind surprinsă de preparatele culinare pregătite de acesta.

„Este un tată și un soț minunat! Am ajuns acasă după o zi în care am alergat mult și l-am găsit pe domnul Elisei care gătise fasole verde, fasole boabe, spanac și cremă de zahăr ars”, declara recent vedeta pe InstaStory.

În plus, bărbatul se ocupă de creșterea fiicei lor, Izabela, având în vedere că Oana Roman este cea care pleacă mai des de acasă pentru diferite proiecte pe care le desfășoară.

ADVERTISEMENT