Life

Cum a fost afectată fiica Oanei Roman de divorțul părinților: “Am vrut să o duc la psiholog. Mă chinui să o pun pe picioare”

Fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei încearcă să uite de perioada în care părinții săi au fost separați. Oana Roman mărturisește că momentele grele din familie au afectat-o pe micuța Isabela.
17.11.2021 | 14:05
Cum a fost afectata fiica Oanei Roman de divortul parintilor Am vrut sa o duc la psiholog Ma chinui sa o pun pe picioare
Oana Petre și Marius Elisei împreună cu Izabela. Sursa: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman a fost invitată luni, în emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, unde a vorbit despre retrospectiva anului 2021. Ea a povestit despre cum merg renovările casei sale, precum și despre afacerea cu haine pe care o administrează împreună cu Marius Elisei.  Întrebată despre cum a perceput Isabela, fata pe care o are împreună  cu Marius Elisei, șirul de despărțiri și împăcări dintre cei doi, Oana Roman a recunoscut că pentru cea mică a fost un șoc și că își dorește să uite despre cele întâmplate.

Cum a afectat-o pe fiica Oana Roman și a lui Marius Elisei divorțul părinților

Oana Roman a anunțat, la sfârșitul anului trecut, că ea și soțul ei, Marius Elisei, au decis să pună capăt mariajului care a durat șase ani.  Anunțul a fost similar cu cel din anul 2019, când cei doi hotărâseră să se separe, pentru o scurtă perioadă de timp, după care s-au împăcat.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

De data aceasta, despărțirea a fost una serioasă, iar fiica lui Petre Roman și soțul său au semnat actele de divorț în luna februarie. Au urmat apoi mai multe declarații alea Oanei, în care l-a acuzat pe bărbat că nu o mai vizitează pe Isabela, fata lor. 

“Pentru ea a fost un șoc foarte mare”

Oana Roman și Marius Elisei au hotărât să-și mai dea încă o șansă, la puțin timp de la semnarea actelor de divorț. Cei doi au considerat separarea una benefică, pentru că așa și-au dat seama de faptul că cel mai bine le este împreună.  Pentru Izabela, fiica de 7 ani a cuplului, a fost, însă, o perioadă care a afectat-o foarte tare.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a mărturisit, în cadrul emisiunii la care a fost invitată, că momentele grele din familie au afectat-o pe Isabela. Cea mică încearcă acum să uite întâmplările mai puțin fericite prin care au trecut. Vedeta a povestit o discuție pe care a avut-o cu fetița în urmă cu câteva zile.

”Pentru ea a fost un șoc foarte mare faptul că noi ne-am despărțit și au fost momentele alea foarte grele pentru noi. Vrea să uite cumva. De exemplu, zilele trecute ne-a spus că de Revelion tati a fost cu noi, dar Marius nu a fost cu noi. Noi, de Revelion, am fost la Pepe. Ea îmi spune ‘Tati a venit și el ‘. Ea refuză, cred, să-și mai amintească de momentele în care, practic, noi nu eram împreună.”, a declarat Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Isabela își dorește să îi vadă împreună pe bunicii ei, Petre și Mioara Roman

Isabela i-a pus Oanei Roman o întrebare care a șocat-o. Fetița își dorește să știe cum ar arăta relația dintre bunicii ei, Petre și Mioara Roman, dacă cei doi ar mai fi împreună.

Oana nu a avut un răspuns pe care să i-l ofere micuței. I-a explicat că acest lucru nu este posibil. Oana a mărturisit că nu înțeles de unde i-a venit această idee, mai ales că Isabela nu și-a văzut niciodată, împreună, bunicii.

ADVERTISEMENT

”Mi-a spus aseară un lucru care m-a dat peste cap foarte tare. Mi-a zis ‘Cum ar fi să vedem, cum ar fi, dacă tataie ar fi cu Mia din nou?’. I-am spus ‘Mami, dar tu pe tataie cu Mia nu i-ai văzut împreună niciodată.’ ” , a spus fiica fostului prim-ministru.

Oana Roman a încercat să o ducă pe fiica sa la psiholog

Pentru că a observat dezechilibrul emoțional pe care separarea părinților i l-a produs Isabelei, Oana a încercat să o ducă la psiholog. Ea a renunțat la această idee, deoarece ședințele de terapie s-ar fi desfășurat în mediul online.

”Ea a avut și niște transformări  interioare și de echilibru și psihice foarte mari din cauza asta. Mă chinui încă cu ea să o pun pe picioare. A fost o perioadă în care am vrut să o duc la psiholog, dar nu am putut decât online și mie mi s-a părut că nu e ok.” , a spus Oana în încheierea subiectului.

ADVERTISEMENT