Life

Oana Roman, mesaj emoționant de ziua tatălui său. Petre Roman a împlinit 76 de ani

Oana Roman a transmis un mesaj emoționant de ziua tatălui său, Petre Roman, care a împlinit astăzi vârsta de 76 de ani. De asemenea, este și ziua de naștere a Catincăi Roman, sora vedetei.
22.07.2022 | 17:08
Oana Roman mesaj emotionant de ziua tatalui sau Petre Roman a implinit 76 de ani
Oana Roman, mesaj emoționant de ziua tatălui său, Petre Roman. Sursa foto; Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman i-a transmis un mesaj special tatălui său, Petre Roman, care a împlinit astăzi 76 de ani. Totodată, este și ziua Catincăi Roman, care tocmai a împlinit vârsta de 55 de ani.

Oana Roman, mesaj emoționant de ziua tatălui său, Petre Roman

Vedeta tocmai s-a întors din vacanța în care a plecat împreună cu soțul ei, Marius Elisei, și fiica lor, Izabela. Cei trei au fost în Franța, la Cannes, iar zborul lor înapoi către casă a avut o întârziere de câteva ore.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ținut să-i transmită lui Petre Roman că îl iubește mult și că îi este foarte dor de el. Oana Roman speră să-și revadă părintele cât mai curând.

“Astăzi este o zi specială în familia mea. Este ziua lui tata, dar este și ziua surorii mele, cărora vrea să le urez ‘La mulți ani’. Tati, tu nu ai Instagram, dar poate o să vezi cumva ce am spus eu aici.

ADVERTISEMENT

Vreau să-ți spun că te iubesc mult, că-mi este foarte dor de tine, că-ți doresc să fii sănătos, să fii bine, să fii așa cum îți dorești tu și să-ți spun că vreau să ne vedem cât mai curând și de multe ori să ne vedem pentru că am nevoie și avem nevoie.

Să fii sănătos, în primul rând. Te iubesc!”, a transmis Oana Roman pe Instastory.

De asemenea, Oana Roman i-a făcut o urare emoționantă și surorii sale mai mari. Vedeta a dezvăluit cum obișnuia să o alinte pe Catinca Roman în copilărie.

ADVERTISEMENT

“Este și ziua Catincăi, Kiki așa îi spuneam eu când eram mică. La mulți ani Kiki. Să fii sănătoasă, să fii bine și tot ce-ți dorești tu.”, a mai spus vedeta.

Oana Roman
Oana Roman, urări speciale pentru Petre Roman și Catinca Roman. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Oana Roman le-a dat replica celor care l-au criticat pe tatăl său

Oana Roman i-a luat apărarea tatălui său atunci când acesta a fost criticat de internauți, pe motiv că ar fi furat atunci când era premierul României.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a dat replica haterilor, spunându-le că Petre Roman nu a furat niciodată de la statul român, iar faptul că locuiește într-un apartament mic reprezintă o dovadă în acest sens.

În plus, Oana Roman spune că a reușit să realizeze atât de multe lucruri pentru că a muncit, nu pentru că ar fi fost ajutată de tatăl ei.

Oana Roman a fost în vacanță la Cannes

Oana Roman s-a bucurat de o vacanță la Cannes, Franța, alături de familie, acolo unde ar vrea să se și stabilească în viitor.

Vedeta a declarat că acolo se află și cele mai bune prietene ale sale. Vizita pe care a făcut-o anul acesta în Franța a fost și în scop profesional.

În cadrul unui interviu, Oana Roman a dezvăluit că are de gând să dezvolte niște proiecte la Cannes și vrea ca visul său să devină realitate, motiv pentru care a început să facă demersuri în acest sens.

ADVERTISEMENT