Life

Oana Roman, mesaj emoționant pentru soțul ei. Ce i-a transmis lui Marius Elisei de ziua lui de naștere

Oana Roman și Marius Elisei formează din nou o familie unită și solidă, după ce au mai acordat o șansă poveștii lor de dragoste.
24.09.2021 | 13:52
Oana Roman mesaj emotionant pentru sotul ei Ce ia transmis lui Marius Elisei de ziua lui de nastere
Oana Roman, mesaj emoționant pentru soțul ei. Ce i-a transmis lui Marius Elisei de ziua lui de naștere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a postat în urmă cu puțină vreme un mesaj emoționant pentru partenerul ei de viață, care își sărbătorește ziua de naștere.

Șatena are numai gânduri bune pentru cel de care a divorțat la începutul anului, relația lor fiind mai sudată de când s-au împăcat și au revenit la gânduri mai bune.

ADVERTISEMENT

Oana Roman i-a transmis lui Marius Elisei să fie iubit, fiica fostului premier al României Petre Român subliniind faptul că are un companion de încredere alături.

Oana Roman, mesaj pentru ziua de naștere a lui Marius Elisei

„La mulți ani! Te iubesc, îți mulțumesc și sunt recunoscătoare că ești în viața mea! Ești cel mai bun tată pentru Isa și un companion de nădejde.

ADVERTISEMENT

Să fim o viață împreună și să ne iubim mereu la fel!”, a scris Oana Roman pe pagina de Instagram, unde a publicat și o imagine cu partenerul ei de viață.

Postarea a primit foarte multe mesaje și aprecieri din partea oamenilor care urmăresc activitatea șatenei. Printre vedetele care i-au transmis gânduri bune lui Marius Elisei se numără Anda Călin, Tavi Clonda și Bella Santiago.

ADVERTISEMENT

Soțul vedetei nu a trecut cu vederea urările Oanei Roman și i-a răspuns acesteia lăsând mai multe inimioare la comentarii, semn că a apreciat gestul.

Motivul pentru care Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei anunțau la începutul anului că au divorțat la notar, fără ceartă sau scandaluri. Cei doi au stat departe unul de celălalt câteva luni, împăcarea fiind mult mai dulce după.

ADVERTISEMENT

Vedeta a decis să mai dea o șansă relației tocmai pentru că la mijloc este și un copil, o fată, dar și din alte motive. Unul dintre ele este faptul că încă mai erau sentimente de dragoste.

Iubirea i-a unit din nou, precizând că decizia împăcării a fost luată numai de ei, fără a ține cont de sfaturile sau îndemnurile primite de la prieteni sau familie.

„Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi.

Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă”, spunea Oana Roman în urmă cu ceva vreme, în mediul online.

ADVERTISEMENT