Life

Oana Roman, mesaj tranșant la adresa femeilor care își etalează gențile scumpe: “Știu că ați muncit și asudat mult”

Oana Roman, mesaj tranșant la adresa femeilor care își etalează gențile scumpe la restaurante. Iată ce le-a transmis vedeta.
14.11.2022 | 16:14
Oana Roman mesaj transant la adresa femeilor care isi etaleaza gentile scumpe Stiu ca ati muncit si asudat mult
Oana Roman, mesaj pentru femeile care își expun gențile scumpe, Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Roman a postat un mesaj tranșant la adresa femeilor care își etalează gențile costisitoare, care aparțin unor branduri de renume. Vedeta le-a dat o lecție de bună maniere doamnelor care o urmăresc.

Oana Roman, mesaj tranșant pentru femeile care își expun gențile scumpe în public

Aflată în vacanță în Franța, alături de soțul ei și de fiica lor, Oana Roman a postat un mesaj important. Vedeta a ținut să le dea femeilor o lecție de bune maniere atunci când merg la restaurant.

ADVERTISEMENT

Oana Roman le-a atras atenția celor care își etalează gențile scumpe în public, la restaurant, că nu se procedează în acest fel. Indiferent de mărimea genții, aceasta nu se pune pe masă la restaurant, după cum a specificat vedeta.

În schimb, aceasta le-a transmis femeilor să-și țină gențile pe scaun sau pe spătarul acestuia. Acest accesoriu nu se ține pe masă, acolo unde este la vedere.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman ține foarte mult la bunele maniere, motiv pentru care nu ezită să împărtășească astfel de lecții pentru cei care o urmăresc pe rețelele sociale.

“Știu că ați muncit și asudat mult pentru gențile alea pe care le afișați în mod ostentativ, dar la restaurant, la o masă, la un dineu, nuntă, gală, nu mai puneți gențile pe masă!

ADVERTISEMENT

Geanta nu se pune pe masă în niciun un fel de situație sau loc, fie că e mare, medie sau clutch.  

Lăsați ‘chanelele’ și ‘hermesurile’ și ‘jaquemusurile’ și ‘vuitoanele’ pe spătar sau pe scaun sau oriunde, dar nu pe masă, doamnelor”, a transmis Oana Roman pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Oana Roman mesaj
Oana Roman, lecție de bune maniere. Sursa foto: Instagram

Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale

De ceva timp, mama Oanei Roman este internată într-un centru special de îngrijire. Mioara Roman (82 de ani) este foarte bine îngrijită de personalul medical de la clinică.

Aceasta beneficiază de investigații medicale periodice, dar și de tratamente de înfrumusețare. Recent, Mioara Roman a fost la un salon, iar părul i-a fost spălat și aranjat perfect.

Oana Roman este mulțumită de serviciile centrului la care se află mama ei, care se simte mai bine în ultima vreme.

“Mama a fost mai devreme la coaforul de aici, iar eu am ajuns acum și se odihnea. E foarte bine, e în formă și bine dispusă.

Mergem la cină, e foarte frumoasă și caldă atmosfera aici.”, a scris vedeta pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT
Tags: