Life

Oana Roman militează pentru femeile care se iubesc cu bărbaţi mai tineri!

Mondena este şi ea căsătorită cu un bărbat cu 10 ani mai tânăr!
23.02.2018 | 11:08

Se poartă iubiţii tineri, iar vedetele sunt cele care dau trendul! Una dintre vedetele care au acasă un tânăr mai tănăr este Oana Roman, care transmite mesaje publice de susţinere a femeilor care au iubiţi mai tineri decât ele!

Deranjată pe vremuri de comentariile diferenţei de vârstă dintre ea şi Marius Elisei, Oana Roman îşi arată susţinerea pentru femeile care au iubiţi tineri. „Mi-aduc aminte când eu mi-am anunţat relaţia cu Marius şi toată lumea a început să vuiască că sunt 10 ani diferenţă între noi. Iată că, uite, Elena are un iubit cu 12 ani mai tânăr decât ea. Acelaşi lucru îl face şi doamna Elena Udrea. A anunţat că e însărcinată, ea având deja 44 de ani şi are o relaţie cu un domn mult mai tânăr decât ea”, susţine vedeta.

Oana Roman militează pentru femeile cu iubiţi mai tineri

Oana Roman şi-a dat cu părerea şi despre situaţia juridică a Elenei Udrea, afirmând că „pentru ea verdictul în cazul procesului va fi de închisoare cu executare şi va fi greu”

Elena Udrea are o relaţie cu Adrian Alexandrov de aproape doi ani şi urmează să devină mămică de gemeni. La rândul ei, Elena Băsescu este însărcinată cu copilul partenerului actual, Cătălin Tomata.

Preocupată de aceste cupluri, Oana Roman a adăugat că „cea mai mare diferenţă de vârstă cred că este între Romaniţa şi soţul ei”.