Life

Oana Roman, moment stânjenitor pe Instagram. Fața fetiței sale spune tot

28.10.2020 | 12:43
Oana Roman moment stanjenitor pe Instagram Fata fetitei sale spune tot
ADVERTISEMENT

Oana Roman a prins gustul promovărilor propriilor sale produse pe Instagram, iar la secțiunea Instastory postează des filmulețe și fotografii în care probează diferite haine.

La cel mai nou clip pe care l-a postat fosta prezentatoare de televiziune, urmăritorii de pe rețeaua de socializare au putut observa un moment un pic stânjenitor.

ADVERTISEMENT

În timp ce Oana se filma în oglindă ca și cum ar defila pe un podium al vreunei la vreo prezentare a unei case de modă celebre, fiica ei Izabela a apărut în cadru, ușor nedumerită de ceea ce face mama ei.

Oana Roman, întreruptă de fiica ei în sesiunea fashion din oglindă

Izabela a făcut niște fețe care au stârnit amuzamentul internauților în timp ce mama ei se filma, dându-și seama târziu că i-a întrerupt momentul fashionistic.

ADVERTISEMENT

Lăsând micile răutăți la o parte, Oanei îi merge din ce în ce mai bine și este una din vedetele care a demonstrat în permanență că acolo unde există idei, se produc și bani.

Fiica fostului premier al României, Petre Roman, nu a depins nicio clipă de influența tatălui ei și încă din tinerețe s-a descurcat singură.

ADVERTISEMENT

Acum are grijă de un magazin online de haine, al ei, și colaborează cu diferiți designeri care au nevoie de vizibilitate.

oana roman
Oana Roman, întreruptă de fetița ei. Fața Izabelei spune tot. Foto: Instagram

Vedeta vrea o escapadă la sfârșit de săptămână

Vedeta a vorbit despre cât de entuziasmată e de acest proiect nou, care pare să îi meargă tot mai bine: „Astăzi am făcut poze cu produse noi pentru site și sunt foarte mândră că am găsit super-produse frumoase”.

ADVERTISEMENT

Oana le-a cerut și câteva sfaturi fanilor despre cum să își petreacă timpul liber, după această săptămână plină de muncă pe care o are.

Vedeta vrea să plece cu Marius Elisei și cu fiica ei undeva la sfârșit de săptămână, dar să nu fie foarte departe de București.

„Vreau să vă rog să-mi dați niște recomandări, un loc în care să mergem în weekend, dar să nu fie departe de București, undeva unde să ne putem relaxa și să fie frumos și să ne simțim bine”, este rugămintea adresată de Oana Roman fanilor ei.

 

ADVERTISEMENT